Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie ma przyjaźni między kobietą a mężczyzną

Polecane posty

Gość gość

układ niemożliwy...

Gość gość
no to pech

Gość gość
Jest, przyjaźnię się z paroma kobietami. Nie czujemy do siebie pociągu seksualnego.

Gość gość
Hmm a skąd wiesz czy one nie czy ja do ciebie albo przynajmniej jedna z nich? Ja akurat nie wierzę w taką przyjaźń.

Gość gość
Jest przyjaźń i to czasem na całe życie!

Gość gość
Pociąg w pewnym układach nie ma torów to nie przejedzie

Gość gość
Uważam że nie ma. Albo się ta przyjaźń rozejdzie albo prędzej czy później jedno z nich coś poczuje wiecej albo oboje poczują. Tak myślę bo generalnie nie znam w realu takich par przyjaciół i nie mam na myśli kolegów tylko prawdziwych przyjaciół na dobre i złe.

Gość gość
Bzdura, jest. Mam kumpla od lat 15, ma żonę,dziecko itp. Nigdy mnie nie pociągał ani ja jego, nie było zwyczajnie żadnej chemii.

Gość gość
Nie jest możliwa nie z powodu coś więcej a dlatego że kobiety są na to za głupie, nie wiedzą nawet co to jest :-) ...dla nich nawet ,,miłość" małżeństwo jest tylko kontraktem, pracą zarobkową

Gość gość
20.49 Kumpli można mieć wiele ale przyjaciel to ktoś wyjatkowy, ktoś kto cię zna na wylot, nigdy Cię nie olewa i nawet jak w nocy zadzwonisz to przyjedzie cie pocieszyć. O kimś takim myślę jako o przyjacielu a kumpel mi się kojarzy z gościem z podwórka z ktorym lubię rozmawiać i pośmiać sie. Dlatego uważam że taka przyjaźń nie istnieje bo prędzej czy później ktoś zadluzy albo każde pójdzie w swoją stronę.

Gość gość
21:01 mów za siebie :-)

Gość gość
Na pewno istnieje o ile 2 osoby są dla się ieciu całkowicie nieatrakcyjne pod względem fizycznym.

Gość gość
Powiem to mojej przyjaciółce od dwudziestu lat :)

Gość gość
00:01 że ją w*****asz? :-D

Gość gość
Nie, prymitywie.

Gość gość
niema czegoś takiego jak przyjazń miedzy kobietą a facetem , to predzej czy pozniej przeistacza się w coś więcej , mój man miał tylko oddaną koleżankę a po kilku latach chcieli razem uciec na drugi koniec świata , dziś gdy partnerzy zorientowali się w sednie to w gniewie rozstali się ale tęsknią i beczą za sobą

Gość gość
to oczywiste, ze nie istnieje :P

Gość gość
21.33 no a za kogo mam mówić jak nie za siebie??? Kumpel to kolega a przyjaciel to przyjaciel.

Gość gość
chyba, ze przyjaciel to gej :P

Gość gość
Wychodzi na to że zadajecie się wyłącznie z odobami atrakcyjnymi dla was seksualnie, osoby nieatrakcyjne seksualnie spuszczacie w kanał, sa dla was bezwartościowe... jeżeli przyjaźnicie się z bratem to automatycznie kończy się to związkiem kazirodczym... No szok jakie te baby głupie, gorzej niż zwierzęta! :-O

Gość gość
Wy się nawet między sobą nie potraficie przyjaźnić bo nikt babie nie obrobi dopy, nie odbije faceta, nie prześpi z mężem, nie zaszkodzi, jak właśnie ,,najlepsza przyjaciółka" ...więc o czym my gadamy, dla baby przyjaźń z facetem to kosmos, fizyka kwantowa :-D

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
Witam, wykonam wrozbe do 4 pytan w cenie 20zl. Tarotem zajmuje sie od ponad 20 lat, do tej pory wrozylam tylko rodzinie i znajomym, jednak teraz postanowilam sprobowac swoich sil tutaj. Co prawda nadal sie ucze, ale mysle, ze najlepiej uczyc sie w praktyce, wiec zapraszam zainteresowanych godofrainbow@o2.pl Pozdrawiam

Gość Teppic   No1
Ktokolwiek gdzieś kiedyś napisał, że seks wyklucza przyjaźń? :D