Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

5 miesięczny synek jestem wykonczona

Polecane posty

Gość gość

mój synek nie przesypia ani jednej nocy budzi się co 2 godziny w nocy nie ważne czy mu dam więcej mleka czy mniej ja chodzę nieprzytomna śpię 4-5 godzin w sumie. W dzien jak on spi to wtedy ogarniam bałagan i jem.Jak sobie z tym radzić dodam że nie mam żadnej osoby do pomocy a teściowa ma takie nastawienie że radz sobie sama ona juz swoje dzieci wychowała

Gość gość
0/10 nuuuda

Gość gość
Też tak miałam do trzech lat syna , nie spał po nocach, bywałam wściekła i telepałam wózkiem , tak , że być może obijał główka o jego boki , teraz jak sobie o tym pomyśle mam straszne wyrzuty sumienia, nie rób tak czasem jak ja, później się tego żałuje. Nie pracujesz to dasz rade , a on z tego wyrośnie.

Gość gość
Jesteś samotną matką? Czy mąż pracuje 24/7?

Gość gość
Ku pocieszeniu, mam podobna sytuację.. Moj mąż pracuje w delegacji i przyjeżdża do domu co dwa tygodnie i spędza ze mną tydzień.. Tak więc można powiedzieć że również sama wychowuje 4 miesięcznego synka. Ze spaniem jest tak samo jak u ciebie.. Nie było nocy żeby się obudził mniej niż 3razy.. Chodzę wycienczona i sfrustrowana.. Jest mi strasznie ciężko, bo dodam że mieszkam na 4 piętrze w bloku bez windy.. Ale żyje nadzieja ze przyjdzie wiosna i będzie lepiej :-)

Gość gość
Autorko, twoje dziecko więc twpj obowiazek a nie tesciowej. A jasnie maz to co, nie robi nic??? Poza tym w ciagu dnia poza jedzeniem to sie spi, a nie sprzata. Wtedy nie chodzilabys tak sfrustrowana. Ja tak zrobilam i przetrwalam ten okres,a moje drugie dziecko potrafilo budzic sie w granicac h 7-14 razy w ciagu nocy. Nawet teraz jak ma 15 mcy i da mi w kosc w nocy i budzi sie po 5 razy to olewam ranki i wstaje pozno, snuje sie pomiedzy herbatka a karmieniem i bawieniem sie z dzieckiem , tak, w pizamie, i w du/pie mam balagan i pizamowy ubior. Zluzuj kobieto.

Gość gość
Dokladnie.ja mam 14 miesieczniaka.sym mial straszne kolki...odsypialam w dzien gdy on spal do tej pory gdy ma gorszy dzien lub nie chce spac w nocy bo nie albo chory to potem w trakcie jego drzemki śpię i ja.obiad zdążę ugotowac a co do sprzątania? Nie jestem rozenek nie musi byc perfekt.moje dziecko ma byc wybawione czyste i nakarmione i szczęśliwe.i to dla mnie najwazniejsze

Gość gość
mój syn ma 18mc i nadal nie spi, budzi sie kilka razy przez byle p*****le, wybudza go praktycznie wszystko:(tzn- bąk, za ciepla poduszka, za plytki sen, głód, pragnienie, tesknota za mama itp...z tym, ze mam jeszcze starsze dziecko i pracuje zawodowo 9-17....jest mega ciężko, ale wiem, że z tego wyrośnie :) starsza córka wyrosla- a byla masakra do 3 roku zycia, to i on....mam nadzieje tylko, ze do 3ch lat polubi spanie ;) taki typ nam sie trafil i cóż...dasz rade :)

Gość gość
Są takie dzieci a t orzetrwasz tylko jeśli zaczniesz spać w dzień. A co do wstawiania w nocy ja gdy miałam już totalny kryzys to szłam spać w dzieckiem budzilam się ale niemusialam z pod kołdry wychodzić. A synek zawsze wtedy lepiej spał.

Gość gość
Kolejny temat zeby tesciowej dowalic!

Gość gość
Ja nie mam czasu żeby spać i jeść, jedynie kafeteria.