Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MrNobody

Poszukiwana

Polecane posty

Gość MrNobody

Witam.Mam nadzieje że znajdą się jakieś osoby, które miały podobna sytuacje, lub potrafią coś doradzić. Problem opiszę bardzo dokładnie. Założyłem profil na stronie badoo- portal randkowy - i przeglądałem profile dziewczyn w moim wieku. Po jakimś czasie znalazłem dziewczynę, która miała podobne zainteresowania do moich. Oczywiście aby się z nią skontaktować, trzeba było zapłacić, czego w tamtym momencie jeszcze nie wiedziałem, wiec dałem tylko serduszko i poszedłem szukać dalej. Po jakimś czasie postanowiłem wrócić do jej profilu, czyli usunąć konto i założyć je od nowa oraz zacząć jej szukać jeszcze raz, aż się wyświetli, zazwyczaj działało, ponieważ profile innych dziewczyn wyświetlały się za każdym razem gdy tylko tworzywem nowe konto, aby znaleźć swoją wybrankę ^^ .Niestety nie udało mi się jej znaleźć po raz kolejny . Teraz trochę skróci. Administracja portalu odrzuciła moja prośbę o wysłanie mi jej danych kontaktowych, nie jestem pewien czy jej profil nadal istnieje, pewnie nie. Umieściłem tez post na pewnej stronie miejscowości Gdynia z której pochodzi i tam prawdopodobnie usunęli mój post, ponieważ nie było żadnego odzewu ze strony użytkowników tej strony. Dlatego teraz zwracam się z pomocą tutaj, czy jest jakiś sposób na znalezienie jej. Mam jej dane. Ma na imię Marta lat 19, 163 cm wzrostu, mieszka w Gdyni tak jak jest podane powyżej. Ktoś powie, że po takiej małej ilości informacji jej nie znajdę i się z nim zgodzę, ale mam jej zdjęcie :) Czy da rade jakoś ja znaleźć, nwm ludzie z Gdyni, mogliby udostępnić ten wpis znajomym czy wrzucić na tablicę. Dajcie jakieś dobre rady moi mili :)

Gość gość
poproś rozkraczochę, ona zna się na pracy informatycznej, na pewno chętnie ci pomoże:P