Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem Polakiem i Katolikiem

Polecane posty

Gość gość

Wiara w Boga jest dla mnie bardzo ważna. Ważny jest też dla mnie patriotyzm. Ważne jest dla mnie stawać się coraz lepszym człowiekiem. Ważne by być dobrym dla innych. Pozdrawiam forumowiczy.

Gość gość
Dzięki za piękny temat :) Czytałeś może objawienia Piotr Żywy Płomień, które mówią o Polsce i Polakach? Bardzo ciekawa lektura, polecam. Pozdrawiam również :)

Gość gość
Wiara w Boga jest bardzo ważna. Patriotyzm także.

Gość gość
A mnie interesuje temat Oredzi Ostrzezenia . Czy nadal w nie wierzycie , boja juz zwatpilam a zylam nimi kilka lat .

Gość gość
Nikt nie zna Oredzi Ostrzezenia ?

Gość gość
Ja znam Orędzie Ostrzeżenia. Są prawdziwe. Spełniają się dokładnie na naszych oczach.

Gość gość
gość dziś A w co konkretnie zwątpiłaś? Ich treści dokładnie pokrywają się z innymi różnymi objawieniami i wzajemnie się uzupełniają. Poczytaj Piotr Żywy Płomień - sporo tam jest tematów uszczegółowionych z orędzi Marii z Irlandii. Coś zadziwiającego.

Gość gość
Zwatpilam bo mialy byc objawienia Maryjne w miejscu bylych objawien jeszcze " tej wiosny " a juz trzy lata mija .

Gość gość
No to bądź, ktoś ci zabrania? Tylko proszę, nie wpier*dalaj się, kiedy ktoś nie ma zamiaru wybierać obydwu opcji, dziękuję 🖐️

Gość gość
niestety katolicyzm obliguje do uznawania autrytetu papieża a papiez jest głowa suwerennego państwa kościelnego zwanego watykanem. musisz sie zdecydowac czy jestes patriotą czy katolikiem bo narodowosc ma sie nijak do wyznawanej wiary

Gość gość
tak mówie bo żeby ci zaoszczędzic dylematów. obywatelem watykanu nie jestes z niewiadomych powodów postanowiłes natomiast wpłacac im podatki. polityka moze doprowadzic cie do sytuacji w której bedziesz zmuszony wyrzec sie bądź patriotyzmu bądx wiary. ale to oczywiscie kwestia definicji. ja nie jestem ani patriota ani katolikiem.

Gość gość
Ktos sobie zakpił . I teraz się śmieje źe wk****ił ludzi .

Gość gość
ale jak dla mnie mozesz zostac nawet patriota katolikiem szefem zwiazków zawodowych i kierownikiem sekcji młodzieżowej w kółku alpinistycznym i wszystko to moze byc dla ciebie wazne. bycie dobrym dla ludzi niestety tez odpada w przypadku wojny lub słuzby w kontrwywiadzie w którym bedziesz musiał przesłuchiwac szpiegów min watykanu.

Gość gość
no ale tu sie nie ma co smiac ostatnio coraz wiecej patriotów katolików dresiarzy i na dodatek wyznawców marii w jednym plus emigrantów zarobkowych na benefitach. to sie zrobiło troche skomplikowane. kazdy se doczepia orzełka jakby to było kooorfa logo adidasa

Gość gość
a sa tacy którzy doczepiaja sobie orzełka i powiadaja ze to przepustka firmowa "ide do pracy" mówia jak wkładaja mundur to chyba myśla ze to ubranie robocze czy cus

Gość gość
a weź takich urzędników. nawieszaja se flag na urzędach c***j wie której oddawac honory. ja ich rozumiem co trzy pensje to nie jedna ale jednak jakby sie przyczepic co do ich lojalności to co powiedza? kto wiecej zapłaci? takich zachowań przypominam nie firmujemy orzełkiem tym bardziej takim w koronie

Gość gość
Cycuś . Ja jestem takim patriotą źe kocham ojczyznę tak jak ojczyzna kocha mnie . Całkowita wzajemność . Całe życie słuźyłem Polsce i słuźe nadal . I nic . Mógłym równie dobrze służyć Pretorii czy innemu Madagaskarowi .

Gość gość
to sie stawia tabliczke "gryzipuiurek do wynajecia spólka z ograniczoną lojalnoscia i wiadomo jak sie z takim rozliczac i jak go traktować" a nie ze mi zacznie machac flagami sygnałowymi jak koorfa majtek na lotniskowcu we mgle i sie tera domysl dla koogo kolesp pracuje

Gość gość
ja cie rozumiem nikrt ci nie broni byc najemnikiem ale fajnie by było jakbys sie nie obnosił z orzełkami w tej sytuacji"

Gość gość
wielu ludzi słusznie czy niesłusznie oddało zycie za sam mundur żaden nawet nie pierdnał o kasie. czyli jak na mój chłopski rozum najemnikowi nie przysługuje t przywilej noszenia orzełka

Gość gość
dzieki takim ludziom banda złodzei moze teraz grabic polske a banda najemników szukac pracodawców. jakby nie byłot tych od umierania za flage to by ci wypłacili najwyzej kopa w dooope i dorzucili pare kamyków na droge. pojmujesz czy nie bardzo?

Gość gość
i nie mów do mnie cycus bo ci zajepe w beret i polecisz szukac prawdziwego cyca zeby ukoic nerwy porcją ciepłego mleka

Gość gość
gruga sprawa jest taka ze na ziemi niema wolnej strefy dla najemników plus kilka zasobów i wszystko co do zycia potrezebne. to jest sztucznie czy nie scisle podzielone.nie liczyłbym na to ze se bedziesz smiagał jak niebieski ptaszek po swiecie bo uwaga "JESTEM NAJEMNIKIEM IMAM PASZPORT PLUS STEMPELEK" niebezpiecznie byłoby zostawiac takich ludzi samym sobie bo CHCEMY TYLKO ZAROBIC NA PODZYNANIU GARDEŁ GRABIENIU MIENIA ZABITYCH PLUS TROCHE SE POGWAŁCIC OFIARY WOJNY"...cycus. wóz albo przewóz. jak mieczem wojujesz to ci w końcu ktos miecza wsadzi w dooopala.

Gość gość
pojmujesz cycuś? masz rodzine? zabierasz ją ze soba na akcje? nie? ktos sie o nich troszczy? kto? najemnicy?

Gość gość
kolejna kwestia. wiem ze ostatnnio najemnikom sie poprzewracało w baniach black watery i inny korporacyjny szajs ale po prawdzie to nie jest zawód z przyszłościa. takich sie wynajmuje i rzuca w peesdu na pożarcie np zeby im nie płacic albo zeby miec pewność ze cie nie wyrooochaja dtylcowo jak bedziesz se baraszkował ze smiertrlnym wrogiem. troche sie wam poprzewracało w baniach. to nie wy tu rozdajecie karty. wy jestescie tylko od zapychania luk w szykach najlepiej w otoczeniu lojalnych odziałow zeby was mozna było szybko spacyfikować

Gość gość
cycuś" kooorfa. nawet kiedys takie najemne bandy musiały miec jakiś certyfikat lojalnosci. chyba sie za duzo filmów naglądałes albo zasugerowałes chilowym upadkiem obnyczajów w tych kwestiach. gwarantuje ci ze długo se kart nie porozdajecie tak samo jak i cwluchy które was finansują

Gość gość
ja wiem ze bywaja takie okresy jakies wojny stuletnie inne wielkie zamieszania. ale nie wiesz z kim tańczysz. jak podskoczysz wyzej dooopy to cie nagle oswieci o co sie toczy gra.

Gość gość
tzw kapitalizm plus okres respektowania umów handlowych na dogodnych warunkach to przejściówka a wy go dodatkowo skracacie. to sie niebawem skończy. skończa sie umowy z rzadami negocjacje i branie sie pod włoski przy seksownym pomrukiwaniu.

Gość gość
a wtedy bedzieta jepac za micxhe ryzu i końskie siki o ile w ogóle ktos was bedzie potrzebował

Gość gość
bajki o przydatności niezaleznych specjalistów to sa...bajki.