Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

iperfumy, perfumesco etc. czy oni maja oryginały? Wasze doswiadczenia

Polecane posty

Gość gość

Bo ja już sama nie wiem co o tym myśleć. ..ma wrażenie ze czasem jak coś zamówiłam to dostałam oryginał, a czasem bubel. No to jak oni to robią?

Gość gość
Mogą mieć oryginały, mogą też sprzedawać stare egzemplarze, z wystawy, zwietrzałe i bez zapachu. Nie poznasz.

Gość gość
Nie no, raczej rozpoznam czy to pachnie jak w drogerii. Chyba ze chodzi Ci o to ze nie rozpoznam jaki akurat chcą mi wysłać egzemplarz

Gość gość
Miałam do czynienia z innymi sklepami internetowymi oferującymi perfumy i zdecydowanie najlepsze a przy tym w atrakcyjnej cenie znalazłam na goia.pl. Długo się utrzymują, mają duży wybór zapachów i atrakcyjne ceny :)

Gość gość
Perfumy zwietrzałe z wystawy? I to firmy, które działają tylko w internecie? Dlaczego ludzie piszą bzdury zamiast choć trochę pomyśleć.

Gość gość
Ja jednak wole kupic w S. (albo D. ewentualnie), warto dac wiecej i miec pewnosc ze perfumy beda ok. Nie stac mnie zeby kupic bubla za 200 zl i go nie uzywac, wole dac te 400 i miec oryginal. Tyle ze ja kupuje perfumy ze 2 razy w roku wiec nie bankrutuje :D ale jak ktos jest perfumoholikiem i kupuje czesciej no to faktycznie internetowe sklepy moga byc kuszace ;) ja unikam ich i to samo wszystkim polecam dla pewnosci

Gość gość
na iperfumy.pl zamawiałam wiele razy. Zawsze oryginał

Gość gość
Ja nigdy nie kupiłam podróby. Kupuję w dwóch najpopularniejszych sklepach internetowych. W Seforze, Douglas ie i na lotniskach również, więc znam te zapachy.

Gość gość
Ja ostatnio zamowilam cloe i...do bani!!!! Więcej nie kupue na iperfumy

Gość gość
Kupwałam zawsze od lat jeden zapach muglera. przeważnie w sephorze. I raz trafiłam na zupełnie inny zapach. nietrwały, pachniał inaczej.

Gość gość
ja mam doświadczenie tylko z iperfumy i oceniam bardzo pozytywnie