Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobić?

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam dość pokrecony problem. Poznałam niedawno Włocha, ktory mieszka na stałe w Polsce. Byliśmy na 3 randkach i spora ilość wina sprawiła, ze wyladowalismy w łóżku. W sumie to nie zaluje bo bylo na prawde mega. Jednak ja szukam czegos stalego, a nie jestem pewna czy on tez bo w sumie o tym nie gadalismy. Napisalam mu wiec ze bylo fajnie i dzieki, ale ze to bylo jednorazowe. Na co on stwierdzil, ze szkoda konczyc znajomość, ale nie bedzie naciskal. Zostawil mi swoj numer gdybym zmienila zdanie. Pytanie czy zostawil go tylko po to bysmy spotkali sie w wiadomym celu czy tez ogolnie. Nie chce go o to pytac i wyjsc na zdesperowana. Kontaktowac sie czy to odpuscic?

Gość KikiSelami
A skad my mamy wiedziec co mial na mysli ? :D

Gość gość
skoro było już łóżko to chce kontynuować tego rodzaju znajomość mogłaś z nim porozmawiac a nie kończyć znajomości

Gość gość
Sama postawilas sie w kllpotliwej dytuacji. Dzieczyna na raz. Szkoda, bo kto podcina galaz, na ktorej juz moglby usiasc. Tylko samoboj. No nic. Masz numer telef odezwij sie. Po cos go chyba zostawil. Wyjasnij, ze to tak ze strachu, ze on moze sie wycofac z dalszego poznawania ciebie. Wiec asekuracyjnie plotlas 3 po 3. Elena Powodzenia.

Gość gość
Zjadam dzis literki-przepraszam Elena