Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ruda_mama

Sale jednoosobowe poporodowe, sale rodzinne Szczecin

Polecane posty

Gość Ruda_mama

Witam. Czy któraś mama wie jak to jest z salami jednoosobowymi/rodzinnymi w państwowych szpitalach w Szczecinie i okolicach? Czy jest w ogóle opcja wynajęcia takiej sali po porodzie i za ile? I czy warto? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
Ja nie odpowiem konkretnie, bo nie wiem jak jest w Szczecinie, ale ogolnie warto, jak najbardziej. 2 razy rodzilam w sali rodzinnej i potem bylam w jedynce na oddziale i bylo fajnie, prawie jak w hotelu, prawie pelna swoboda, goscie siedzieli ile chcieli. U mnie w mieście placi sie 123zl za porod w tej sali z mezem i jedynka po jest w 'pakiecie'.

Gość gość
W szpitalu w Zdrojach są max. 2 osobowe sale z łazienką i toaletą w pokoju. Są tylko i wyłącznie takie sale, a oddział po generalnym remoncie. Często jest tak, że druga mama dochodzi do Ciebie na dzień i wtedy jesteś cały czas sama. Sala salą ale Zdroje ostatnio nie mają pochlebnych opinii;-( Wszyscy teraz ruszają na Pomorzany, ale tam jest straszna przechowalnia po 7 sztuk na sali, toaleta i prysznic przepełnione, masakra, personel zależy też jak trafisz. Jak masz kasę to polecam centrum narodzin mamma, bedziesz miala mega komfort i niczym sie nie bedziesz musiała martwić.