Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przemku życzę ci abyś zdechł na raka w męczarniach

Polecane posty

Gość gość

przemku życzę ci abyś zdechł na raka w męczarniach

Gość gość
po co?

Gość gość
no po gofno; z czystej zawiści do bliźniego chcę abyś cierpiał

Gość gość
słyszysz korfo !!!??? masz zdychać na raka

Gość gość
Do 16:58 Duze prawdopodobienstwo jest wlasnie ze ty zdechniesz jak i wielu innych.Mozliwe ze te slowa wroca do ciebie kiedys.

Gość gość
Ja Przemkowi nie zyczę bo nic mi nie zrobił. Tym którzy się pode mnie podszywają owszem, jak najbardziej. Autorce wątku też.

Gość gość klatwaklątwa
To nie jest mój wątek.

Gość gość
a ja mu zycze zeby mu sie zycie ulozylo, zeby znalazl prace, kochajaca dziewczyne, zeby zdal prawko i kupil auto i by wyprowadzil sie od matki i byl wolny i niezalezny zycze mu tego wszystkiego ale jednoczesnie wiem ze on zupelnie nic nie zrobi w kierunku realizacji tego wszystkiego. Szkoda ze zamiast pojsc na terapie to on woli sie dalej nad soba uzalac i tylko sie coraz bardziej uwstecznia, izoluje od ludzi i poglebia sie w swoich lękach. Zaczalby od terapi, zwalczyl by swoje fobie lęki i potrafilby zyc, potem praca wyprowadzka, w miedzy czasie dokonczylby prawko i odkladalby sobie na fure. Jakbys sie ogarnal to i dziewczyna by sie znalazla bo na golodoopca frajera bezrobotnego to zadna nigdy nie poleci, a przemo sie ludzi ze mu manna z nieba spadnie i ze jakas go zechce takim jaki jest. Nie zechce Przemku... Dziewczyny uciekaja od takich, pociagnalbys ja tylko na dno. Najpierw sie ogarnij a potem bierz sie za dziewczyny. Tylko rusz wreszcie tylek albo praca albo na terapie marsz. Powodzenia!

Gość gość
zacznij od cherbaty z mięta a potem se pomaluj ściany na niebiesgo bo te zielone cie rozprasza i nie trafiasz ręka do kontaktu robis escape miast eneter

Gość gość
Przemek jest po prostu ulomny i dlatego jest taki nieporadny zyciowo

Gość gość
haha przemuś nie pisz z gościa i se nie wymyślaj obrońców boś jest i tak zwykłem zjepanym ścierem które powinno się zutylizować

Gość gość
Premo czemu nie robisz nic ze swoja ulomnoscia i lękami fobiami? Przeciez jesli nie zaczniesz nad soba pracowac to bedzie z toba tylko coraz gorzej. Moglbys z tego spokojnie wyjsc. Pytanie tylko brzmi: Dlaczego nie chcesz sobie pomoc?

Gość gość
widzisz Przemku jakim frajerem jestes? nawet sie odezwac boisz peasdo..

Gość gość
Nie znam Przemka ale co on wam zrobił że tak na niego najeżdżacie?