Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zlamane serce

Polecane posty

Gość gość

Nienawidzę go za to ze mnie w sobie rozkochał, ze pokazał ze życie moze byc piękne, ze moge byc szczęśliwa. Siebie tez nienawidzę, za to ze jak głupia dałam sie tak omamic i uwierzyłam w piękne słówka, które nie znaczyły nic. Ze gdy on robił mi awantury i wymówki ja doszukiwałam sie ciągle swojej winy. Pierwszy raz w życiu to ja latałam za facetem, to mi zależało bardziej, on co chwila mial ,,wy...ane". Teraz nawet nie stać go na normalna rozmowę, na wyjaśnienie sobie wszystkiego. Głupia jestem wiem.

Gość Carycka
A o co robil awantury?

Gość gość
Nie jesteś głupia tyljo bardzo zakochana ,a facet h.... jakich nie mało.Chciał się tylko zabawić pewnie.Oni mają inne mózgi.Chcąc się odkochać zostaw go z honorem i znajdż innego.Takiego nic już nie zmieni .Mam lat 4... Kilka i dobrze Ci radzę.To ty rządzisz swoim życiem a on w przyszłości się doigra trafi może na taką co mu da w kość.Trzymaj się i nie załamuj

Gość gość
Poboli i przestanie.

Gość gość
Awantury byly z różnych, często bardzo blachych powodów. Jestem zakochana, zaslepiona wręcz ta miłością. Co najśmieszniejsze to on początkowo nawet mi sie nie podobał, nie zwracałam na niego w ogole uwagi. A teraz zaslaniajac sie problemami, nie chce powiedzieć mi w twarz dlaczego. A potrzebuje tej rozmowy, bo niestety musimy sie widywać i męką jest dla mnie mijanie sie i udawanie ze sie nie znamy, lub natepnego dnia rozmowa jak gdyby nigdy nic. Chce to normalnie zakończyć. Czy faktycznie nie zasługuje na to?

Gość gość
Faceci są popiertoleni, taka prawda. A mówią że to kobiety są trudne. Pewnie najpierw on Ciebie zwodzil, a jak Ty się zauroczylas, to on zaczął swoje fochy? Ja tak miałam z jednym facetem, którego tylko bardzo lubiłam, a on zdaje się myślał że się w nim zakochalam. I pewnie miał z tego satysfakcję :( Ale i tak jest mi przykro, bo naprawdę go lubiłam i nie wiem czym sobie zasłużyłam na takie traktowanie :(

Gość gość
No wlasnie dopoki miałam go gdzieś, to latał za mna, gdy pokazałam ze mi zależy to sie zaczęły jazdy, uniki itp. I za każdym razem gdy pokazywałam ze nie podoba mi sie to olewanie i ja tez olać potrafię, słyszałam ze zachowuje sie jak księżniczka, ze oczekuje od niego bóg wie czego, nie dając nic w zamian. Wydaje mi sie ze miał zle doświadczenia z kobietami i mi dostalo sie za te wszystkie jego porażki. Tylko ja tez mam uczucia. Nie chciałam sie nim zabawić. Chciałam kochać i byc kochana. Czy naprawde dorośli ludzie musza grac w te głupie gierki? Po co udawać ze mi nie zalezy skoro kocham?

Gość gość
Magią zajmuję się od wielu lat z niezwykle dobrymi skutkami - do tej pory ludzie, którym pomagali zawsze wracali do mnie, głównie po następne rady i wskazówki dotyczące życia. Moje karty są nieomylne, nigdy nie podpowiedziały źle, zawsze wskazują odpowiednio w jaki sposób postąpić, w jaki sposób rozwiązać sytuację. Napisz do mnie nadijalau@wp.pl

Gość gość
Magią zajmuję się od wielu lat z niezwykle dobrymi skutkami - do tej pory ludzie, którym pomagali zawsze wracali do mnie, głównie po następne rady i wskazówki dotyczące życia. Moje karty są nieomylne, nigdy nie podpowiedziały źle, zawsze wskazują odpowiednio w jaki sposób postąpić, w jaki sposób rozwiązać sytuację. Napisz do mnie nadijalau@wp.pl

Gość gość