Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hassanbrudnobrody

Prezent dla dziewczyny na mikołajki

Polecane posty

Witam, mam nadzieję, że tu znajdę coś konkretnego. Jak myślicie kino + jakaś bombonierka wystarczy, czy lepiej coś innego? Nie chcę kupować nie wiadomo czego, nie jesteśmy bardzo długo ze sobą, ale także nie chcę jakoś zignorować tych mikołajek. Biżuteria i perfumy odpadają, za dobrą biżuterię trzeba zapłacić, perfumów ona też używa markowych, z resztą ma praktycznie nowe więc... Co można dać na mikołajki dziewczynie na początku związku?

Gość gość
Prezenty jak najbardziej ok.

Gość gość
Penis w czekoladzie.

Gość malwinka4321
Kup jej jakiś fajny upominek np. kolczyki srebrne z hebanem :D ostatnio widziałam je w sklepie jubilea i bardzo mi się spodobały, chyba je sobie zamówię, teraz modne są zegarki/oprawki do okularów z drewnem, więc czemu nie i kolczyki z drewnem? dla mnie bomba pomysł!

Gość gość
Zabierz dziewczynę do fajnego spa ;) Jak nie znasz takiego miejsca godnego polecenia, to zobacz sobie Unitral w Mielnie http://www.unitral.pl/. Super miejsce, bylismy tam z chłopakiem - mają świetne termy w klimacie morza martwego :)

Gość Anastazja5566
Ja bym chciała dostać np. jakiś dobry krem do twarzy. Te działające niestety nie kosztują 15 zł. Szczególnie dobre są teraz te z diamentami. Znalazłam jeden na zdrowiej.net. i gdyby mnie facet zapytał co chciałabym dostać to właśnie taki krem. Może Twojej też się spodoba?

Gość gość
Jeśli wiesz jakie lubi perfumy to może właśnie to będzie fajnym prezentem. Na galeriazapachow.pl mają duży wybór w świetnej cenie a są to perfumy dobrej jakości, więc powinna być zadowolona :)

Gość gość
Mikołajki już były.

Gość Natasza555
najlepiej zabrać na romantyczną kolację! Ucieszy się bardziej niż z jakichś prezencików. W Warszawie jest taka fajna restauracja, w sam raz pod randki.. Romantyczna się nazywa. Mega klimat i jedzenie też ;) Lokalizacja na starym miescie tez robi swoje :)

Gość evvvelaa
od mojego faceta dostałam lokówkę curl secret, to najlepsza lokówka ever :) moja ma czujnik temperatury pilnuujący by wlosy się nie przypaliły, robi loki bardzo szybko i też długo zachowują kształt ładny, mam w przyszłym roku sporo imprez rodzinnych to na fryzjerze zaoszczędze :D