Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc pokoj do wynajeciaw Londynie o normalnym stadardzie

Polecane posty

Gość gość

szukam duzej jedynki , teraz wynajmuje za 600 funtow miesiecznie cos jak dwojka, ale nie jest super, za te sume powinienm miec super jedynke, na londynku nie ma az tak duzo ogloszen, a na gumtree sa w wiekszosci agencje, najlepiej chyba brac pod uwage ogloszenia z szyb sklepowych

Gość gość
Nie znajdziesz pokoj w londynie to teraz 1000 funtow.

Gość gość
Znajomi znależli nowe studia za 830 funtów na Tottenhamie. Mieli sporo szczescia. Za 600 funtów powinno sie znależć bardzo dobry pokoj. W 4 strefie lub dalej mozna znalezc duzy pokoj za 500 funtow ale mnie to nie interesuje. Za daleko od centrum.

Gość gość
Tylko debile mieszkaja w pokoju jak szczury, w PL minimum to kawalerka a pokoje biora tylko studenci. Gnij w badziewiastym uk.

Gość gość
Wynajęcie mieszkania w Londynie to jednak duży wydatek. Trudno jednej osobie sprostac.

Gość gość
A ch!uj mnie to obchodzi, na pokoju wstyd mieszkac, bylo sie uczyc w PL.

Gość gość
Bardzo dobry pokoj w Londynie za 600 funtow??? Wolne zarty. No chyba, ze mowa o strefach 5-6...W 2-3 strefie ceny dochodza nawet do 800-1000 funtow za "dwojke" i nie jakies luksusy ani 'marmury' ;) Strasznie drogo jest.

Gość gość
gość wczoraj Tak, kawalerka, 2000 zł minimum jak coś co ma ręce i nogi (a cuda oglądałam, coś z lodówką przy łóżku albo z "kuchnią" metr na metr i w niej mikro umywalką łazienkową to łagodniejsze przypadki) i nie na zadvpiu "niby przy metrze" (a do metra na piechotę pół kilometra) skąd godzinę do pracy jedziesz...

Gość gość
Do gościa 04.08. - przesadzasz. Można znaleźć coś normalnego za 600 funtów w 3 strefie. Ja szukam czegoś za 500. Ale muszę rozejrzeć się w 4 strefie.

Gość gość
Nie prawda. Wystarczy zerknac na spare room czy gumtree badz mieszkac w Londynie. Ceny sa chore. 500 funtow dzisiaj to jest bardzo tanio! Ciezko cos znalezc w ogole w takiej cenie.

Gość gość
No to nieprawda czy ciezko znalezc ale da sie? Zdecyduj sie!

Gość gość
Box room za 500f znajdziesz w Lomdynie :p Moze...

Gość gość
Mieszkac w pokoju to wstyd i obciach wsrod znajomych i rodziny. Minimum to kawalerka i my w PL to rozumiemy. Jeszcze jakies pytania?

Gość gość
Tak, ale w Londynie kawalerka kosztuje ponad 1000 funtow, nie kazdy zarabia minimum 2000 miesiecznie

Gość gość
Wiadomo ale to nie twoja wina ze tylko kosztuje. Tylko badziewnego budownictwa i ciagłęgo napływu ciapatej hołoty. Pamietaj ze w PL jest taniej i do wyboru do koloru.

Gość gość
widzialem dzisiaj sliczny pokoj za 560 miesiecznie ( wielki jak duza dwojka dla 1 osoby ) , super, ale nie wiem czy mnie wezma ;-)