Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec prawie nigdy nie składa mi życzeń na imieniny, czy urodziny,nigdy nie pam

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie pamięta, albo nie chce pamiętać... zdarzy mu się raz na 5-10lat. On ma 2 tygodnie po mnie imieniny i praktycznie zawsze mu złożę życzenia i kupię jakiś drobiazg.Na prezencie mi absolutnie nie zależy, choć jako dziecko bardziej mi na nich zależało, ale rzadko coś było mi kupowane czy to na imieniny,urodziny, czy święta...Mam 30 lat i od kilku lat na święta kupuję jakiś drobiazg,mama zawsze coś kupi i daje w domyśle, że to jest od nich razem. Ja kupuję jednemu i drugiemu... Tak mnie ostatnio to dręczy i nie wiem, czy to tylko moje jakieś szukanie dziury w całym, czy faktycznie coś jest nie ok... Proszę o obiektywne opinie...ew. co z tym zrobić...czy coś robić...może również przestać składać życzenia...? choć wtedy pewnie się obrazi...

Gość gość
Serio nikt nic?:-(

Gość gość
niby forum uczuciowe,a nikt nie chce się wypowiedzieć... być może błahy temat, ale nurtuje mnie od jakiegoś czasu i dla mnie stał się istotny... może jednak ktoś wypowie się sensownie?