Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Uncle Ben

Odchudzanie

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Jestem bardzo szcz臋艣liwa po miesi膮cu brania Slimunox efekty s膮 bardziej ni偶 zadziwiaj膮ce.呕e waga spad艂a to widz臋 bo regularnie si臋 warze.Ale zmienia mi si臋 jeszcze figura .Super zaczynam widzie膰 wci臋cie w tali.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Moim zdaniem zastosowanie Foreverslimu to jedna z najlepszych rzeczy jak膮 mog艂am zrobi膰 w walce z nadwag膮. W ko艅cu j膮 pokona艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Dorota
Mi bardzo pomog艂o w odchudzaniu zastosowanie Slimunox. 3 miesi膮ce i nie ma nadwagi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Magdalena
Od miesi膮ca stosuj臋 Slimunox. na t臋 chwil臋 waga spad艂a o 4 kilo. To chyba bardzo zadowalaj膮cy wynik

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yolka33
Nigdy nie wierzy艂am w jakie艣 suplementy diety, a偶 moja przyjaci贸艂ka nie wr贸ci艂a z Anglii totalnie odmieniona. Schud艂a ponad 15 kilo po zastosowaniu iqgreen. Opr贸cz tabletek chodzi艂a na si艂k臋 i regularnie jad艂a. Ale efekt by艂 zaskakuj膮cy, wi臋c teraz i ja czekam na swoj膮 przesy艂k臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰 Hanka
Moim zdaniem jednym z najlepszych 艣rodk贸w wspomagaj膮cych odchudzanie jest Slimunox. Stosowa艂am go przez 3 miesi膮ce i pozby艂am si臋 dzi臋ki niemu 12 kilo nadwagi

Udost臋pnij ten post

Hejka :) Jestem Ania! Przez ca艂e 偶ycie mia艂am problem, by艂am troche hmm "za du偶a" a 偶e jestem bardzo leniwa to 膰wiczy膰 mi si臋 nie chcia艂o, wiec zostawa艂y tylko diety... przeszuka艂am przez ostatnie 3 lata wi臋kszo艣膰 internetu, stosowa艂em wiele r贸偶nych diet ale bez wi臋kszych efekt贸w, ale miesi膮c temu znalaz艂am super diete! Jest ona tutaj: http://dieta-luks.pl/44865

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Foreverslim to w艂a艣nie dzi臋ki tym tabletk膮 uda艂o mi si臋 schudn膮膰.Nie powiem na pocz膮tku mia艂am pewne obawy ale z ka偶dym diem by艂o co raz lepiej.Ko艅cz膮c kuracj臋 by艂am l偶ejsza o 12 kg.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te偶 mia艂am okazje stosowa膰 Slimunox. Nadwagi du偶ej nie mam niby, ale chcia艂am straci膰 jakie艣 10kg, 偶eby na weselu lepiej wygl膮da膰. Kupi艂am Slimunox i te kilogramy straci艂am w nieca艂e 3 miesi膮ce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 leniwa66
ja to jednak nie umiem si臋 odchudza膰 totalnie i absolutnie, dobrze, 偶e ludzie moga schudn膮膰 za mnie - m膮偶 mi gotuje, Chodakowska mowi co 膰wiczyc, a iqacai same si臋 wch艂aniaj膮 i pracuj膮 nad spalaniem mojej tkanki t艂uszczowej.. 偶a艂uj臋, 偶e nie ma jeszcze odchudzaj膮cych robot贸w jak w simsach :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
warto uwa偶a膰 r贸wnie偶 na diety cud, mam niemi艂e do艣wiadczenia z nimi niestety... pami臋tam jak c贸rka stosowa艂a g艂od贸wki i potem nabawi艂a si臋 anemii, lekarz przepisa艂 jej dicofer junior i tez to ca艂e szcz臋艣cie,偶e jej pom贸g艂 szybko, bo inaczej by艂oby kiepsko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja w艂a艣nie odchudzanie z Foreverslim w艂a艣nie sko艅czy艂am i pe艂en sukces.Schud艂am teraz tylko musze zadba膰 o to aby t膮 wag臋 utrzyma膰 A teraz przede mn膮 najsympatyczniejsza strona odchudzania zakup nowych ciuch贸w bo to co mam w szafie jest mi za du偶e.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Slimunox wymiata na rynku tabletek na odchudzanie, rewelacyjne efekty osobi艣cie uda艂o mi si臋 zrzuci膰 14 kilogram贸w i to w zaledwie w ci膮gu 3 miesi臋cznej kuracji

Udost臋pnij ten post

Je偶eli chcesz schudn膮膰 a jest ci ci臋偶ko bo masz rodzin臋 to zapraszam na nasz膮 stron臋 na fb Matki i 偶ony - odchudzanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dla mnie nie istniej膮 lepsze tabletki ni偶 Foreverslim.B臋d臋 powtarza艂a w k贸艂ko i do znudzenia one na prawd臋 dzia艂aj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Te tabletki to jakie艣 nieporozumienie! Poparzy艂am sobie prze艂yk i zniszczy艂am zdrowie! Ale ca艂e szcz臋艣cie znalaz艂am chyba najlepszego trenera personalnego w Polsce! Mowa o Igor MIe艅kowski www.igortreneronline.pl Schud艂am 12 kg w dwa tygodnie! Polecam ka偶demu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A23L
Zaczynaj膮c odchudzanie opr贸cz diety mo偶na si臋 wspom贸c si臋 dobrym spalaczem np. http://nplink.net/Jhfxq1v4 Spokojnie schudniesz w miesi膮c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem w艂a艣nie w po艂owie kuracji z Slimunox. Bardzo jestem zadowolona 偶e na ni膮 trafi艂am 1,5 miesi膮ca przy zrzuceniu 5 kilo to moim zdaniem bardzo dobry efekt, mam nadziej臋 偶e drugo po艂owa kuracji b臋dzie r贸wnie owocna

Udost臋pnij ten post

Szczup艂a, atrakcyjna sylwetka - marzenie ka偶dego. My艣lisz, 偶e nie mo偶na tego tak 艂atwo osi膮gn膮膰? Przekonaj si臋, 偶e mo偶na. Chcesz wygl膮da膰 atrakcyjnie i zdrowo? Je艣li tak to koniecznie wejd藕 teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 z艂otych! Jest to strona najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Tylko z jego pomoc膮 mo偶esz osi膮gn膮膰 sukces i przej艣膰 niesamowit膮 przemian臋. Pan Igor to jedyny trener w Polsce, kt贸ry zagwarantuje Ci innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany 偶ywieniowe oraz fachow膮 suplementacj臋. Nie czekaj d艂u偶ej i wejd藕 na: www.igortreneronline.pl Zmie艅 si臋 nie do poznania nawet w ci膮gu jednego miesi膮ca! Mo偶esz ju偶 na zawsze pozby膰 si臋 niechcianego t艂uszczu, zbudowa膰 pi臋kn膮, smuk艂膮 sylwetk臋 lub wspania艂e muskularne cia艂o! Wejd藕 teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 z艂otych!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jak wi臋kszo艣膰 nie wierzy艂am w skuteczno艣膰 Foreverslimu,ale w internecie by艂o bardzo du偶o pozytywnych opinii ,zdecydowa艂am si臋 na kupno i teraz nie 偶a艂uje.Schud艂am ju偶 8 kg ale nadal zostaje mi jeszcze 8 kg do zrzucenia.Mam tylko nadziej臋 偶e po odstawieniu nie b臋dzie efektu jo-jo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Stosowa艂am Foreverslim .W okresie trzech miesi臋cy uda艂o mi si臋 schudn膮膰 dzi臋ki tym tabletk膮 10 kg .Dla mnie spory sukces.Na razie 偶aden kilogram nie wr贸ci艂 a tego ba艂am si臋 najbardziej.Wi臋c ja r贸wnie偶 polecam te tabletki wszystkim odchudzaj膮cym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja na razie Foreverslim bior臋 drugi miesi膮c ale nie boj臋 si臋 efektu jo-jo bo wiem 偶e nie wr贸c臋 do starych przyzwyczaje艅,chocia偶by dlatego 偶e ju偶 wi臋cej nie chc臋 m臋czy膰 si臋 na 偶adnych dietach.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Chcesz schudn膮膰 do wakacji? Wejd藕 na stron臋 http://www.igortreneronline.pl i oddaj si臋 w r臋ce profesjonalisty! Tylko teraz do wygrania 10.000 z艂! Sprawd藕, nie czekaj!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Paula090
Chcesz cieszy膰 si臋 wspania艂a sylwetk膮? Chcesz pokaza膰 wszystkim, 偶e mo偶esz si臋 zmieni膰? Wejd藕 teraz na stron臋 najlepszego trenera w Polsce: http://www.igortreneronline.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Leopolsd

Motywacja to podstawa odchudzania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Lena Marciniak

Ja ju偶 do odchudzania oodchodz臋 5 raz

Udost臋pnij ten post