Gość Dagii3 Napisano Wrzesień 11, 2019 O to masz słabą motwację Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tereska Rt Napisano Wrzesień 12, 2019 tak samo ja po kakimś czasie rezygnuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aldona782 Napisano Wrzesień 17, 2019 MI nic nie pomogło ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dodii Napisano Wrzesień 20, 2019 Zaczynam odcuidzanko!!@ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Folki Napisano Październik 9, 2019 Dobre są spalacze tluszczow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aldona Ogorek Napisano Październik 19, 2019 Ja schudlam 5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elkwa Napisano Grudzień 4, 2019 Ile można na Dukanie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Na luzie Napisano Grudzień 5, 2019 Różnie ja 8kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agnieszka Napisano Grudzień 5, 2019 Ja z fit2be.pl w 27 kilo mniej!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 568 Napisano Grudzień 6, 2019 A ja nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZENON Napisano Grudzień 7, 2019 Wszędzie reklama fit2be Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Grudzień 7, 2019 Jak mają cos do pokazania i mogą byś pomocni w odchudzeniu w tym fit2be to niech się reklamują, teraz takie czasy że wszędzie są reklamy.Przynajmniej nie widzę w ich reklamie hasła typu"kup i łykaj ten wspanialy środek a schudniesz sam lub sama bez wysiłku" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ADAM34 Napisano Grudzień 8, 2019 Bez jaj spamują czyli g....o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Arina Napisano Grudzień 9, 2019 Moje odchudzanie na swojej diecie -5kg! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga Napisano Grudzień 9, 2019 Ja też postanowiłam zastosować Slimunoix i nie żałuję tej decyzji. Wreszcie udało mi sie pozbyć całej nadwagi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach