Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wymagają do związku debili, którzy mają 5000 znajomych na fejsie

Polecane posty

Gość gość

taka prawda.

Gość gość
Jak to tak żadna nie chciała takiego tuza intelektu, co tyle postów na forum dla kobiet napisał o niesamowicie głębokiej treści.

Gość gość
Nie chciała, bo lecą na debili. Tak trudno to pojąć?

Gość gość
Incel zawsze zwala winę na kobiety.

Gość gość
Nie zwalam winy, tylko podaję same fakty. Mam kłamać dla cudzego komfortu psychicznego? Niech do twojego mózgu dotrze, że najchętniej rozmnażacie się z debilami i chodzicie łatwymi drogami i przez was jest coraz więcej debili.

Gość gość
Idź spać przegrywie

Gość gość
Ty jesteś tuzem intelektu, prawda?

Gość gość
heh, ja poznałam takiego to znaczy nie, ze debil, ale ma prawie 600 znajomych no i co mogę powiedzieć? aktywny człowiek, jeżdzi w góry, na imprezy, do kina, prawie zawsze znajdzie kogoś do spedzenia czasu w weekend, ale niestety to jego spedzanie czasu czesto jest skojarzone z alkoholem, ma dużo koleżanek, które z jednej strony są inteligentne, ale z drugiej lubią imprezy, wódkę:D ale nie są marginesem wchodząc z nim w relację już zdążyłam poznać jego brata, siostrę i 4 znajome (na koncertach np) dla mnie to za duuużo choć mogę sie od niego nauczyc dystansu i otwartości ale nadal stoje na stanowisku, ze nie liczy się ilość znajomych tylko czy mamy z nimi jakieś autentyczne więzi, a nie takie byle jakie, do picia i skakania na koncertach