Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochany facet

Polecane posty

Gość gość

Jak odzyskac faceta, ktorego sie kocha i to bardzo, faceta zakochanego we mnie ale nie wierzacego w to.

Gość gość
Zakochanego w tobie ale nie wierzącego w to? To znaczy...?

Gość gość
Bo on widocznie jeszcze nie wierzyć że się zakochał haha :D

Gość gość
Olewalas i zwątpiłem?

Gość gość
Zaprosiłem Cię na śniadanie to olałaś :-/

Gość gość
Eh wszyscy dookola o tym wiedza od roku. Wszyscy. Niektorzy nawet chca sie z nim spotkac i to mu w twarz powiedziec a ten nie wierzy. Cala rodzina o tym wie, wszyscy co ze mna mieszkaja i sie z tego smieja ze on nie wie. Nie maja do tego cienia watpliwosci od roku.

Gość gość
Ze tego nie zauwazyl. Poprostu nie wierza w to. Od roku stanowi caly moj swiat. A on wraz swoje.

Gość gość
Nie dal mi mozliwodci tym ciaglym odpychaniem, na dodatek udawal obojetnosc i w pewnym momencie przez to klamal.

Gość gość
Ciezko go zrozumiec. Doskonale sie maskuje. Tyle niepirozumien ze brak slow. On nigdy nie uwierzy a ja juz zawsze bede nieszczesliwa bo na zadnego faceta nie spojrze nawet.

Czym cię zauroczył? jakie cechy ma, że tak na nim ci zależy. Pytam jesteś na prawdę blisko.

Gość gość
Milosc, inteligencja, dowcipnosc, pelne zaangazowanie w to co robi, wyglad, niezwyklosc, chec zmiany na lepsze, upor, nieugietosc, wyznaczone cele zyciowe, odwaga, czasami egoizm, fantazja, fascynacja czyms wiecej niz codziennoscia, nie uleganie stereotypom, dobre serce, opiekunczosc, serdecznosc i wiele innych cech.

Gość gość
Weź leki kobieto...

Gość gość
Wstydzilam sie pojsc na to sniadanie. Przez wpis ktory kiedys umiescilam i ktos go przeczytal.

Gość gość
Wiem ale chce go odzyskac a on nie wierzy non stop i juz sily nie mam przekonywac.

Wieży i wie, jak to piszesz dobrze się maskuje, cóż całe życie byś mu przemeblowała, i o tym musiała byś z nim pogadać.

Gość gość
Niestety ja nie jestem zwyczajna dziewczyna, nie dam soba rzadzic. Jemu jedynemu bym pozwolila rzadzic. Reszta to kompromis i uzupelnianie sie.

Gość gość
a po co upatzryłaś sobie tego jednego i cierpisz. Olej gościa i znajdź sobie takiego co nie bedzie obojętny.

Gość gość
On udawal obojetnosc skad mialam wiedziec bo myslal ze jestem niezdecydowana i chcial mi dac droge wyjscia. Ja chcialam tylko jego.

Gość gość
Laska ma świra jakiegoś. Boję się jej.

Gość gość
Nie boisz i wiesz ze to prawda jest. Nie chcesz samotnosci i innej tez dziewczyny.

Gość gość
Nie chce żadnej dziewczyny.

Ta jedna osoba 1 na 100 tym się różni że chce twego szczęścia.

Gość gość
To oczywiste. Każdy facet udaje obojetność, nawet jak obojetny nie jest. A wiesz dlaczego ? Wy to wymysliłyście :) Za obojetnymi facetami uganiacie się do urzygu.. a za tymi co sie zaczęli interesować coraz mniej ;) Ot skutek kobiecej matematyki emocji ;)

Gość gość
Jak chce to niech mnie uszczesliwi a nie zmusza do nieszczescia przez reszte zycia. Widzialam takie kobiety.Cale zycie zakochane w jednym facecie a ten tego nie widzial.

Gość gość
Jakbys nie byl obojetny to ja juz dawno bym ci wyznala co mialam wyznac i wtedy uganiala sie potrojnie. Meska logika.

Gość gość
Poza tym jakbym nic nie czula to bym rok sie nie uganiala. Przypomnij sobie chwile jak byles mily ja wtedy bylam 10 razy milsza. Potem juz rzadkoscia byly mile slowa. Sam chlod.