Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mąż mnie wyzwal od k...

Polecane posty

Gość gość

Musze się wygadać.Jestem w szoku,jednocześnie sie boje.Moj kochany,dobry ,pracowity mąż (a może to tylko maska) najpierw wyciągną do mnie lapy,lapiac mnie boleśnie za kark .Potem zaczol wyzywać. No ale od początku. Pszedl dzis z kolegami na wódkę.Ja nie miałam nic przeciwko bo rzadko to sie zdarza.Odtatni raz pól roku temu.Jak wrócił i otworzyłam mu drzwi to juz wiedziałam ze ostro przegiął. Pościeliłam mu u starszego syna,który jest aktualnie na weeken u babci (cale szczęście).Prosiłam zeby poszedł tam spać bo obudzi nasze 5 miesięczne dziecko.Nie chciał.Wiec ja zaczęłam mu mówić żeby poszedł bo będzie ja budzik a dopiero zasnęła po 3 godz lulania i ze ja tez juz padam na twarz ( kto ma malutkie dziecko to zrozumie)i od tego się zaczęło. ,,ty kur ...stara,jeb..." Wiecznie zmęczona jesteś.Mozesz ,,mi obciągnąć" itp. Odjęło mi mowę.Dziecko się oczywiście obudzilo i w ryk.On gębę darl dalej.Słyszałam jak sąsiadka wychodzi z mieszkania,posłuchać albo zareagować w razie czego.Taki wstyd,kanalami będę chodzić.Dar sie ze tylko sie z każdym ****** i robię dzieci dla alimentów (starszy syn jest z poprzedniego związku,mlodo go urodzilam ) przeciez biorąc ze mną slub i to nie z musu ze ciąża jest.,tylko chcial a dziecko urodziło sie później.Wiedział ze jestem w pakiecie.Jak poszedł do pokoju syna to zaczął go demolować.Rzucać kwiatkami z parapetu.Jakimiś drobiazgami syna.Prosiłam żeby był cicho bo znowu małą obudzi.Zaczęło sie od nowa.Zadzwonił do mojej matki ze JA SZALEJE .Myślałam ze ze wstydu umrę. Bola mnie strasznie jego słowa.Nie zasłużyłam na to.Zarzuca mi ze jestem leniwa i wiecznie zmęczona.To nie tak.Jestem 4 tygodnie po usunięciu szyjki macicy,całkowite.Mam założone szwy.Robię wszystko w domu normalnie,oprócz zakupów.Noszę dziecko ,ponad 8 kg,odkurzam itp.Znoszę wózek z 2 pietra z dzieckiem.Wcale sie nie oszczędzam,chociaz powinnam.Na koniec dnia czuje tego skutki.Puchnie mi brzuch,nogi ,czuje ciągnięcie itd.Mój organizm domaga sie ,chyba odpoczynku bo jestem bardzo senna .W nocy śpię jak kamień.Pare razy juz mi sie zdarzyło nie słyszeć małej.On wstawał.Wstawał tez wczesniej,sam proponował.Teraz to wypomina. Strasznie sie czuje .Boli bardzo ze ukochana osoba tak cie sponiewiera.Do dzis myślałam ze mój mąż to dobry człowiek.Chyba sie pomyliłam.Nie wiem co bedzie jutro .Zaczynać rozmowę czy milczeć?co radzicie ?

Gość gość tez facet
hej jesteś tam ?

Gość gość
Trudno choroba nie wybiera.Jest dorosły.Nic na to nie poradzę,jest jak jest.Nie wyobrażam sobie teraz iść z nim do lóżka.Nawet po całkowitym wyzdrowieniu.Kurwa nie jestem,do obciagania tez nie.

Gość gość
Zerwij z nim to psychol jest

Gość gość
Droga autorko jeśli twój mąż pił wódkę to miało wpływ na jego głowę, on nie był sobą. Będzie tego żałował jak wytrzezwieje. Tak dzieje sie po wódce i spotkaniu z kolegami ..

Gość gość
Nie pierwszy raz pije.Nigdy tak nie było.Ma 38 lat,to nie gowniarz. Zreszta sam ,twierdził,calkiem niedawno ze po alkoholu mówi sie prawdę.

Gość gość
Nigdy tak nie było bo może wtedy nie czuł takiej feustracji jak teraz. Czuje się zaniedbany może przez ciebie , odtrącony .. Musisz porozmawiać z nim o tym co zrobił , może sam ci powie o co w tym wszystkim chodzi i dlaczego tak okropnie się zachował

Gość gość
frustracji *

Gość gość
Ja sie go po tym boje.Nie odtrącam go.Staram się.Ne wiem jak sie jutro zachować...

Gość gość
Po alkoholu ludzie zawsze mówią prawde co myślą o drugiej osobie

Gość gość
Gość tez facet ale z ciebie p***b :-/

Gość gość
dziś Ja sie go po tym boje.Nie odtrącam go.Staram się.Ne wiem jak sie jutro zachować... Wiem .Tylko ja boje sie jutra .Doradźcie coś...

Gość gość
To niedojrzały facet jeszcze ten tekst "możesz mi obciągnąć" kto tak mówi do kobiety

Gość gość
Mój mąż.W zyciu bym sie po nim tego,nie spodziewała.Widocznie wcale go nie znam.

Poczekaj, co on powie jutro, Ty sie nie odzywaj Chociaż po takim występie ja bym panu podziękowała za współpracę, na takie zachowanie nie daję nikomu prawa

Gość gość
Ciekawe czy to nie zacznie się powtarzać, mówi się tak kobieta raz uderzona przez męża jest ofiara za drugim razem jest już współwinna ( bo mogła odejść )

to głupio się mówi ofiara nie jest winna niczemu przemoc nie ma żadnego usprawiedliwienia

Gość gość tez facet
no moze ze mnie p***b ale zastanow sie - widac ze facet potrzebuje kobiety......

Gość gość
Ewa taki mam zamiar ,milczeć i czekac na wyjaśnienia.Tylko co by nie powiedział to i tak nic juz tego,nie cofnie.Szkoda ze nie mogę wam puścić urywku tej kłótni.Nagrałam go,mam zamiar mu to,puścić ,niech sie wstydzi.Chociaz to juz łagodniejsza wersja.Bez k***w.

Gość gość
autorka pisze ze nie jest od obciagania, obciaganie to chyba obopolna korzysc , hihih

Gość gość
Słowa pijanych to myśli trzeźwych. Wcześniej na trzeźwo Ci tego nie powiedział co myślał, dopiero po pijanemu się wydało.

Gość gość
Dybie na twoje nie jego dziecko jak wół a ty mu odmawiasz nawet glupiej przyjemnosci oralnej? Powinien kopnac cie w cztery litery tak az schodow nie zdazysz policzyc. Zycze mu by znalazl sobie normalna kobiete a nie dewote

Gość gość też facet
Ewa 333 a ty nie mażysz o tym zeby komuś zrobic dobrze a tobie też by sie facet odwdzięczył, życie z aseksualnymi kobietami jest strasznie ciężkie, a sex naprawde daje wiele radości

Gość gość
Do wczoraj Zamknij się seksholiku

Gość gość
dewoty wbrew pozorom jak sie przełamią to wyprawiają takie rzeczy, że miło później powspominać

nie dość, że cham i prostak, to jeszcze analfabeta w sumie czego się spodziewać po takim chodzącym g...

Gość gość
Już zboczki się odezwali od pieszczenia oralnego normalny mężczyzna nigdy się nie zgodzi na taką dewiacje.

Gość gość
ale okropnie cię potraktował, bardzo mi przykro. Nie miał racji, nie musisz sie tłumaczyć. I nie musisz chodzić z nim do łóżka tylko dlatego, że jest sfrustrowany. Uh nie znoszę takich typów, od razu się zbliżeń odechciewa, taki prostak bez mózgu

Gość gość
Musisz z mężem porozmawiać o tym, co się stało, bo to jest poważny powód. W przeciwnym razie będziesz dusić to w sobie i to Cię będzie niszczyć, aż w końcu i tak wybuchniesz. Lepiej wcześniej powiedzieć niż później.