Gość gość Napisano Grudzień 2, 2017 Ale nam nie pozwalają ze sobą być. Zablokowali nam kontakt ze sobą, i przez tel i przez neta. Kiedyś rozmawialiśmy dużo. Skąd wiem ze to on? po pierwsze z czasem wszystko co on mi pisal wychodzilo publicznie jako dowód. Bo jeśli nie byłby to on to skąd by wiedzial o życiu tego człowieka tak dużo i to prywatnym? numer też nie problem sprawdzic, tyle ze ja tego nie zrobie, bo Ci którzy go wystawili w wyborach nie pozwola na to bym miała dowód ze pisalam z nim i zwyczajnie nikt mi nie potwierdzi ze to jego numer. A był bardzo otwarty, więc i to wszystko co mówił by się potwierdzilo. Choć dla mnie osobiście i tak się potwierdza bo pamiętam co mi mówił, i patrząc na to co się dzieje wszystko się potwierdza. A wtedy gdy on mi to mówił to nic nie wskazywało na to ze wszystko tak się potoczy. Więc nikt tego nie mógł zgadnąć. Zdradzę tyle że on się we mnie zakochał, ja w nim. A że nie popieram partii żadnych, to bylam zagrożeniem dla tych co go wystawili w wyborach bo go od nich próbowalam odciągnąć, on się zawsze strasznie bał bo go zastraszali strasznie córką. Dlatego nam zablokowali możliwosc kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach