Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Senna01

Stałe podważanie opini

Polecane posty

Gość Senna01

W sumie już trochę żyje a dopiero teraz zaczęłam sie zastanawiać o co w tym chodzi. Nawet rachunek głupiego prawdopodobieństwa wykazałby że rozmówca musi sie czasem ze mną zgodzić a jak ten powtarza jak zdarta płyta - nie nie i nie i ty nie masz racji to coś jest nie tak. Kiedyś... jako dzieciak w sumie poznałam taką osobę i jak ją wprost zapytałam o co chodzi uknuła taką intrygę że trafiłam wtedy na dywanik w bursie z informacją że moje współlokatorki nie chcą ze mna mieszkać. I... To... To był wtedy dla mnie ogromny szok no bo z dnia na dzień dziewczyny z którymi myślisz że sie przyjaźnisz poprostu poszły pokryjomu do "władz" żeby się mnie "pozbyć". To mnie bardzo zabolało i w jakiś sposób ukształtowało. Wtedy... tak naprawde zrozumiałam że są poprostu źli ludzie i... żeby było zabawniej długo kolegowałam się z inną dziewczyną która jak jej o wszystkim opowiedziałam to stwierdziła że się "pokłóciłyśmy" i tyle. Ostatnio spotkałam nową "koleżankę" i widzę że ona też robi to samo. A dzisiejszego dnia właśnie w tej chwili skończyłam miting gdzie jedna z dziewczyn odnosiła się do mnie zupełnie w ten sam sposób. Ktoś ma albo miał takich znajomych? Mi w sumie oczy się otworzyły dopiero jak wpisałam "ciągłe podważanie opini" i to ma w sumie sens...

Gość gośćsprawiedliwawiedzma
babsztyle mają taki system działania,np jest wśród nich jedna mniej towarzyska delikatniejsza wolniejsza itp ,wtedy ta najbardziej agresywna rozpuści wici jaka koszmarna jest ta nowa,inne chcąc zachowac sympatię agresorki(agresorka to połączenie agresji w stosunku do nie rokujących i włazidupstwa do tych którzy rokuja korzyści) zgadzają się w ciemno z tą opinią bo są pozbawione i odwagi i samodzielnego myślenia ,i tak tworzy się ofiarę w środowisku wszawych babsztyli,jak ja je znam,ja jestem zazwyczaj tą która wypowiada cichą wojnę tej zgrajce idiotek ,i staję po stronie ofiary ,lubie sie z nimi pobawić

Gość gość
U chłopów tez tak jest

Gość gość
U ludzi ogolnie tak jest.