Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zdrada

Polecane posty

Gość gość

Moj zwiazek to poraszka.. dwoje uzaleznionych od siebie ludzi,ktorzy nie chca ze soba byc.. Jak do tego doszlo. Skad sie bierze takie marnowanie czasu. Ja-Dobra dziewczyna z dobrego domu z zasadami.. nie ma mowy tu o zdradzie. Nigdy nie mialam problemow z sexem. Nie naleze do tych co boli glowa i sa wiecznie niezadowolone. Wesola szalona dziewczyna. Kochajaca corka,siostra .. i on chlopak z malej wsi z problemami w domu nie nauczony kochac. Ale wyszlismy z tego nauczylam go,albo sie myle.. Dzis sen. Snilo mi sie jak kocham sie z innym.. obudzilam sie rano i mysle.. skad taki sen.. bylo mi nieco wstyd. Moj partner z rana usmiechniety , wkoncu weekend. Wolne od pracy - dzis mozemy robic co chcemy. Otwieram oczy i mysle. Snil mi sie chlopak z internetu ktorego kiedys poznalam.. nie widzialam na oczy . Ale w snie przezylam fantastyczna przygode zafascynowana i zawstydzona. Przeciez mam partnera.. Nigdy w zyciu nie zdradzilam i nie mam zamiaru..ale on w tym snie.. to bylo cos niesamowitego czego dawno badz nigdy nie czulam. Lezac tak na lozku zastanawiam sie czego mi brakuje.. od paru tygodni nie czulam go w sobie.. powoli zapominam jak to jest. Praca dom praca dom obowiazki brak czasu zmeczenie i checi. Znacie to? Pewnie wiecie jak to jest kiedy caly czas odczuwasz tesknote nie wiedzac za czym, uczucie niedosytu. Niby wszystko gra ale czegos ciagle Ci brak. Zainteresowania.. Brak Ci zwyklego zainteresowania twojego partnera. Nie wazne jakie masz zasady i kim jestes . Jezeli Twoj partner o Ciebie nie dba .. zdradzisz go. Pozniej bedziesz ta gorsza strona. Najpierw zdradzisz w myslach,snach pozniej w realu.. Czym sa zwiazki.. Wiazanie sie z druga osoba powinno dac nam szczescie a nie zlota klatke.Jak jest z Toba wiesz o czym mowie..? Powiedzialabys mu to?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować