Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kupuje kawe za 75 zl za 400g i sie zastanawiam

Polecane posty

Gość gość

jak ludzie moga zyc za np 1500 zl albo za 2000 , gdybym byla biedna to bym chyba oszalala , wolalabym umzec

Gość gość
Pozostaje współczuć braku wyobraźni :) p.s. Jak zarabiałam 1800 tez kupiłam taka kawę, fakt, ze raz :) mojemu podniebieniu nie zrobiła różnicy, ale wiem, ze nieliczni ja wyczuwają :)

Gość gość
A gdzie pracujesz? Jaki zawód? Są rózne priorytety, jedni się podniecają drogą kawą a inni wolą poczytac książkę z bibilioteki popijając tanią kawą. I jeden i drugi może być szczęśliwy.

Gość gość
Raczej dużo nie zarabiasz, bo niw wiesz jak się pisze słowo "umrzeć". Po co kłamać, że stać Cię na taką kawę? Dowartościowujesz się w ten sposób?

Gość gość
Prostytutki nie muszą znać ortografii.

Gość gość
1/10

Gość gość
faktycznie r mi zjadlo i wyglada jakbyn napisala umrzec przez z z kropka jestem kregarzem- fizjoterapeuta , ale pracuje na siebie , wynajmuje gabinet i sale w prywatnej klinice

Gość gość
mnie tez stac na taką kawę i wiele innych drogich rzeczy ale sie tym nie chwalę i podziwiam tych co maja mniej pieniedzy ode mnie i sobie radzą. Dzis masz kase a jutro jej mozesz nie miec bo np upadniesz na zdrowiu. Trzeba miec w sobie pokorę

Gość gość
Mnie stać na kawę za 75zł ale wiem, że w życiu są ważniejsze rzeczy niż pieniądze.

Gość gość
11.59 Napisałaś to co wszyscy pomyśleli.

Gość gość
skoro sesnsem twojego zycia jest kawa za 75 ZL to wspolczuje.

Gość gość
Haha typie, mój brat jest lekarzem z własnym gabinetem, zarabia może 30 000, ale takim bucem nie jest. Musisz się kłaniac Panu doktorowi plebsie

Gość gość
Ja tylko się wtrącę do osoby która pisała o 11:32, wytykając błąd ortograficzny --- uważasz, że jak ktoś pisze z błędami, to NIE MOŻE dobrze zarabiać/ oj, jesteś w takim razie w błędzie. Mieszkamy w Szkocji. Tu na pewno nie jest tak drogo tak w Londynie. mój mąż od zawsze miał silną dysleksję. Pisze z okropnymi błędami. Pracuje jako Graphic & Web Designer. Zarabia powyżej brytyjskiej średniej krajowej - Polak z dyskleksją :) \pozdrawiam

Gość gość
to zwykla literowka , przeciez slowo muzec nawet "na oko zle wyglada ale do czegos doczepic sie trzeba zeby pojechac autorce jak np ta od doktorka co 30 tysiecy zarabia hahahahahaha , poszlo wam cisnienie w gaciach i teraz bedziecie kasac ze zlosci jak male kundelki kooooocham to na tym forum :)

Gość dobra zmiana
trzeba miec we lbie nasrane zeby pic kawe wydobywana z gowna :O a jeszcze do tego sie tym chwalic :D

Gość gość
hahahahahaha nawet ja piszac sybko zrobilam literowke umzec mialo byc a nie muzec mozecie teraz po mnie jechac :)

Gość gość
bieda autorko, bieda ...Kopi Luvak dobrej firmy kosztuje za 10 dkg ponad 200 zł

Gość gość
trzeba miec we lbie nasrane zeby pic kawe wydobywana z gowna pechowiec.gif a jeszcze do tego sie tym chwalic smiech.gif x a gdzie ty wyczytales/las ze to kawa z gowna wydobywana , autorka o niczym takim nie pisala ja tez lubie dobra kawe i stac mnie , wam sie zaraz tak cisnienie podnosi jak ktos ma lepiej od was

Gość dobra zmiana
kosztuje za 10 dkg ponad 200 zł >>>nie ma sie co dziwic grzebanie w gownie jest pracochlonne :D a ile resztek tego gowna wraz z ta kawa jest zmielone :D:D:D

Gość dobra zmiana
nic mi sie nie podnosi wiem jaka kawa jest droga i jak sie ja produkuje. mniedzy jednym typem kawy a reszta jest przepasc cenowa i ja wlasnie o tej kawie pisze. zreszta widze ze wyzej ktos nawet podal nazwe. te kwe wydoibywa sie z gowna(doslownie) co wiecej karmi sie luwaka jedynie nasionami kakaowca co powinno byc dodatkiem do diety po to zeby wiecej ziaren rpzetrwail, luwak jest tak odurzony kofeina ze potrafi sobei odgryzac konczyny a moze to z glodu nie wiem. zyje w skandalicznych warunkach a ty pijesz kawe z jego kupy i jarasz sie jakby to byl jakis prestiż bo nawet nie wiesz co pijesz ale tak to jets ze glupi nie wie ze jest glupi i zazwyczj popisuje sie takimi gownianymi rzeczami :D

Gość gość
chodzi mi baranie o to ze gdzie ty widzisz ze autorka napisala ze kupuje kopi luvak a nie o to ze skad wiesz ze ona z gowna , to to kazdy wie

Gość gość
to ze ktoś chce wydać kasę na wysraną kawę to jego sprawa, gorsze i głupsze jest to ze autorka, która kupuje kawę dość przeciętna dla normalnie zarabiających szczyci się tym jakby nie wiem jaki robiła zakup. Kto normalny zresztą na raz kupuje 40 dkg kawy zamiast mniejsze porcje - nie zwietrzeją i będą lepsze w smaku

Gość dobra zmiana
myslaelm ze w tytule jest 40g :D zreszta wszystko jedno skoro czlowiek jest sklonny wypic gowno opakowane w mit dobrego smaku to i wszystko kupi za okreslona cene jak sie mu wmowi ze to luksusowe i dobrze smakuje :D

Gość gość
pochwal sie nam to by pijesz bo niezle po tym belkoczesz i piertolisz w kolko to samo jak stara zdarta plyta

Gość gość
A ja nie kupuję kawy za 75 złotych, bo wolę kawę pić z widokiem na fale. Minimum dwa razy w roku, w tym raz na Kanarach, gdzie smakuje mi barraquito, drugi urlop Algarve, czy Włochy. Tam też można napić się dobrej kawy. Na nartach, na zimowym urlopie kawy nie piję. W Alpach wolę ciepłe ziołowe wino.