Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaGosc

Mój chłopak egoista?

Polecane posty

Gość dziewczynaGosc

Zacznę od początku Z moim chłopakiem byliśmy kiedyś razem. Zerwałam z nim, coś mi nie pasowało, nie czułam się komfortowo. Po 9 miesiącach separacji wróciliśmy do siebie, zaczęliśmy wszystko od nowa. I ta myśl: On się zmienił, dojrzał Teraz jesteśmy ze sobą od maja. I znowu się zaczęło. Robi mi pretensje, o rzeczy, których nawet nie robię specjalnie. Wszystko to postrzega przez pryzmat siebie. Niedawno, gdy pisaliśmy wieczorem, zasnelam w, trakcie. Jego wiadomości przeczytałam o poranku. Napisał, że pewnie śpię, dobranoc. Po czym, następny sms brzmial: Czym sobie na to zasłużyłem? Powiedziałam mu, że to śmieszne, niedorzeczne. Generalnie to mam już dosyć. Nie wiem czy zakończyć to wszystko, nie wiem co zrobić. Powiedziałam, co myślę o tym wszystkim, jak ja się z tym czuje (bo było już więcej takich sytuacji, za każdym razem myślałam sobie, dobra, przejdzie mu) On przeprasza, mówi, że się poprawi. Standardowa gadka szmatka. To, co zawsze. Nie wiem co robić.

Gość Carycka
Dac mu szanse. Wiesz, niektorzy nie sa domyslni że ktos kto nie odpisuje moze byc poprostu zajety, myc sie, srac, gadac z kims na drugiej linii, uciac se drzemke. Wytlumacz mu

Gość gość
Lekowy typ przywiazania, poczytaj o tym.