Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet ktory ma dwie lewe rece

Polecane posty

Gość gość

juz normalnie nie mam sily do narzeczonego . Jestesmy razem juz 3 lata, ogolnie w zyciu super facet, czylu wyrozumialy itd. Jesli chodzi o robotnosc, masakra... On ma prace papierkową majątku też nie zarabia bo 2500zl. mieszkamy w domu więc ciagle jest cos do roboty, ciupanie drzewa, noszenie wegla, przycinanie zywoplotu , wiadomo remonty, czy zmiana gniazdka. On nic nie potrafi, kompletnie nic;/ siedzi przy komputerze albo mowi zebym ja ciupala drzewo, albo robila remonty a on bedzie zmywal naczynia w tym czasie albo wynosil niepotrzebne rzeczy z pomieszczenia. Mam juz dosc, kocham go nacodzien jest idealny ale tak sie nei da, nie wiem co robic:(

Gość gość
jasne a dlaczego facet ma to robic a ty nie?

Gość gość
dam 4/10

Gość gość
Zrobmy interes ja ci bede naprawiał gniazdko a ty mi bedziesz siorbać gałe;-)

Gość gość
Typowy przykład że baby wymagają facetów idealnych bo zaraz nie pasuje. Bogu dzięki że nie mam kobiety.

Gość gość
Wyślij fotkę jego rąk bo to ciekawy przypadek.

Gość prawi 114
jerzeli ciupiesz drzewo to pewnie mieszkasz na wsi .,. Jezeli urodził sie na wsi to powinien wiedzieć jak sie tym zająć

Gość gość
Ale masz problem. Mój mąż pracuje a jak nie ma kto mi przykrecic śrubki w domu, to biorę śrubokręt i sama to robię. Przybic gwoździa i rabac drzewo też potrafię. I kto tu ma dwie lewe ręce co?

Gość gość
Ciekawe jak on bije konia .

Gość gość
to nie sa jedyne takie prace, ja musze klasc panele a on w tym czasie siedzi na komputerze, wczoraj ja nosilam wegiel a on? powiedzial ze zle sie czuje i on moze podloge pozmywac a ja mam z chlopami zrzucac wegiel.

Gość gość
przybic gwozdzia czy rabac drzewo? dziewczyno wiec ty przy moich pracach nic nie robisz, ja musz klasc rezimar na scianach, przenosic meble(on nie przesunie bo go kregoslup boli od siedzenia przed laptopem w pracy) rabac drzewo pozniej caly dzien je znosic razem z weglem, w ziemie ja odsniezam a on nic. Nie powrownuj swoich prac do moich

Gość gość
hahah z tym gwoźdźem to pojechałaś, ta pisze że robi wszystko zamiast faceta a Ty o przybijaniu gwoźdźi :D AUTORKO TWÓJ FACET TO FRAJER.

Gość gość
taki najazd na autorke, a pomyslcie co bedzie jak beda mieli dzieci on bedzie lezal kuta... do gory a ona bedzie pracowac, w domu wszystko lacznie z remontami i jeszcze dzieci? skoro dla was to normalne to takiego faceta wam zycze

Gość gość
Widziały galy co braly

Gość gość
dokladnie tez tak mysle ze powinnas go rzucic ale nie pisanie bzdur ze to normalne ze kobieta pracuje, zajmuje sie domem, i do tego jeszcze wykonywac za niego wszystkie prace a on lezy przed laptopem i zmywa podloge. jakas c***a