Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna pisze z bylym. Doradzcie mi cos

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata dziewczyna 9 miesięcy starsza. Mówi mi ze mnie kocha uwielbia i itp. Znamy się od maja a jesteśmy ze sobą od lipca. Widujemy się na week i w środy.Przez cały nasz związek wyszukuje na fb swojego byłego. Nawet 8 razy w miesiącu! Nie przeszkadzało mi to jakoś bardzo. Wczoraj napisał do niej(udawalem ze śpię) i pytał co u niej ona również zapytała co u niego. Napisała mu również ze szczęśliwa ze mną jest. Ale ja już nie wiem co robić:( jestem załamany Byli ze sobą 2 lata(jej pierwszy chlopak) ale gdy zamieszkali ze sobą po 3 miesiącach się rozstali, bo przejrzala na oczy niby(on pił i późno wracał nie był dla niej dobry po czym on stwierdził ze nie wie co dalej) . Doradzcie mi coś bo nie chce działać pochopnie.

Gość gość
uszanuj jej prywatnosc

Gość ~żywe_zło
Moja była też utrzymywała kontakt ze swoim byłym; gdy zwracałem na to uwagę, to robiła ze mnie paranoika. Ale przeczucie mnie nie myliło, bo dziś jest jego żoną i matką jego dziecka.

Ile czasu upłynęło od zerwania z tamtym chłopakiem zanim Wy się poznaliście? Czy weszła z jednego związku w drugi? Jeśli nie Chcesz być kryzysowym narzeczonym porozmawiaj z nią szczerze. Z Tobą może jest szczęśliwa a może próbuje przekonać sama siebie, że tak jest aby wybić go sobie z głowy...Myśli o nim, szuka informacji, kontaktu...wiadomość, że kogoś ma pewnie zwaliłaby ją z nóg. Nie przerobiła sobie tematu i emocji tamtego związku , ten motyw będzie stale przewijał się w Waszej relacji. Tylko szczera rozmowa.