Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zastrzyki z kału, przygotowanie część I

Polecane posty

Gość gość

Zrobiłem kupę, teraz rozpuszczam ją w wodzie. W wyniku tego powstaje tzw. woda gó\wienna, którą napełnię strzykawki... Skutki wstrzyknięcia kału są trudne do przewidzenia ale wstrząs septyczny jest możliwy, jak najbardziej... Bardzo mnie to cieszy ale lepiej się ucieszę jak osoba której wstrzyknę ten syf zdechnie hie hie:P

Gość gość
Dlaczego nikt tego nie zgłosi??? Przecież to jest wyraźna groźba pozbawienia kogoś życia!! Ludzie zróbcie coś zanim będzie za późno. Przecież jak on już to naprawde komus zrobi to nawet za to nie odpowie bo uznaja go za psychicznego a niewinny człowiek straci zdrowie albo i życie!

Gość gość
Wstrzyknę tak gęste i stężałe gó\wno że tężec MUROWANY. A także sepsa i zgon. Pozdrawiam i czekajcie na dalsze info o skutkach kałowych iniekcji:) Na razie testowałem na psach i kotach. Śmiertelność wyniosła 100,0 % buhaha:P

Gość gość
Napisz coś więcej o osobie której chcesz to zrobic jak sie nazywa gdzie mieszka, kim jest. Tak ogolnie to ja tez se moge pisac ze nienawidze politykow i bym ich utopil w szambie. Daj konkrety 🖐️

Gość humanoidalny centyped
A ja planuje sobie zrobic prywatna ludzkom stonogie :D

Gość gość
A jak ty chcesz zrobić taki pełny zastrzyk, przecież to trwa i na ulicy ci się to nie uda :p prowokatorze marny

Gość gość
zakładasz igłe 0,14 albo grubszą i można wstrzyknąć 10 ml w sekunde. To akurat nie jest problem:O

Gość Teppic   No1
Ja ci gołą pięścią robię dziurę w mordzie, 10cm na sekundę :D To akurat nie jest problem.

Gość gość
Jemu chyba chodzi o te szkodliwe szczepionki i porównuje to do kału, to chyba taka metafora?

Gość Teppic   No1
Niestety nie, to po prostu p***b.

Gość gość
up

Gość gość
o fuuuu to okropne:(