Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Warszawiacy czy waszym zdaniem dzięki galerii północnej w Warszawie białołęka

Polecane posty

Się zmieniła? Wiecie o tym że 14 września W Warszawie na Białołęce otworzyła się galeria północna z 200 sklepami restauracjami klubem fitness salonem zabaw dla dzieci, 11 salowym kinem Cinema City amfiteatrem gdzie są koncerty i inne wydarzenia Oraz z ogrodami na dachu skateparkiem i z przychodnią lekarską Enel-Med czy dzięki temu wzrosła atrakcyjność tej dzielnicy Warszawy do zamieszkania?

I na Białołęce jest dom kultury oraz basen i niedługo ma powstać duża przychodnia lekarska z kilkoma oddziałami szpitalnymi i specjalistami czy dzięki tej galerii północnej oraz tej nowej przychodni lekarskiej białołęka stała się bardziej atrakcyjna do zamieszkania? PS na Białołęce też jest białołęcki ośrodek kultury, basen

Czy dzięki tym inwestycjom Białołęka przestała bądź przestaje być zadůpiem? PS na Tarchomin na Białołęce jest tramwaj od niedawna czy to zmieniło Białołęke i czy warto tam zamieszkać?

Kůrwa nie mogę podbić tematu :o

Gość gość
Moim zdaniem Białołęka to jedna z dzielnic, która w ostatnim czasie sporo zyskuje :) Ale nie tylko dzięki galerii, a przede wszystkim dzięki temu, że powstaje tutaj dużo nowych inwestycji i nowe mieszkania można kupić w atrakcyjnej cenie :) Rozumiem, że może dużą część osób lubi mieszkać w centrum, ale mnie hałas i tłok już się przejadły. I chyba nie jestem w tym odosobniona, sądząc po zainteresowaniu Białołęką! Zerknijcie na inwestycję future gardens od dewelopera Janpula - https://www.janpul.pl/future-gardens/apartamenty. To chyba jedna z najnowszych inwestycji, która ma być gotowa już w 2020 roku.

Gość gość
:D

Gość Pipi77

Widać, że deweloperzy na bieżąco obserwują rynek i widzą bieżące tendencje... Czas, kiedy wszyscy przepłacali za mieszkanie w głośnym i ciasnym już centrum powoli odchodzą już do lamusa ;) Ciężko się dziwić - wszyscy uciekają poza miasto. A skoro tak to i Białołęka intensywnie się rozwija i powstaje tam coraz szersze zaplecze. Future Gardens na pewno szybko się sprzeda - z wymienionych wyżej powodów. Co sądzicie? Mnie wizualizacja przekonuje.