Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem kobietą i nie lecę na nasterydowanych miesniakow

Polecane posty

Gość gość
14.57 Dlaczego mi wmawiasz coś? Siedzisz w mojej głowie, że wiesz? To, że ty tak nie wyglądasz i nie masz brania, to nie znaczy, że każda kobieta leci na takich. Każdy ma inny gust. Jednym mężczyzna się podobają chude i wysokie a innym z kraglosciami. Tak samo kobiety, niektóre lecą na takich jak ten że zdjęcia a inne jak ja wola normalnego faceta a nie jakiś plastik.

Gość gość
No pewnie. Wziąć sobie jakiegoś goryla z nadmiarem testosteronu i dostawać wp*****l Dziękuję za taki męski wzór.

Gość gość
Nie jest plastikiem kobiety mają ten sam ideał jak ten gość z fotki

Gość gość
Ale kobietom podoba się ten sam facet zawsze tak było

Gość gość
To może nie jestem kobietą. 0_o

Gość gość
Widać że jesteś dziecinna

Gość gość
Dziecinna? Możesz rozwinąć? :)

Gość gość
O_o to może napisać tylko nastolatka

Gość gość
A mi sie podoba tylko moj M. Jest niższy ode mnie, ma duży nos i długie cienkie włosy i tatuaże na całym ciele. Ma sympatyczna mordkę i jak uśmiecha to nawet uszy mu sie uśmiechają i szyja. M. ma 34 lata, jestesmy w zbliżonym wieku. Zadne inne facety dla mnie nie istnieją, M. ma tyle czułości i słońca w sobie ze mogłabym go zjeść bez panierki i bez przypraw!

Gość gość
Bez obaw, autorko nie jestes sama :) Ja nigdy na takich nie leciałam. ani jak miałam 20 lat, ani jak 25, ani jak 33 czyli obecnie. wolę naturalnie wysportowanych, a przede wszystkim takich którzy mają jakąś pasję typu instrument/malasrstwo/rysowanie/gotowanie/fotografia ... i inne ... Mialam w życiu różnych facetów: był to basista zabawnego (z obecnego punktu widzenia) studenckiego zespolu rockowego, miał włosy do pasa prawie (piękne były), moglam godzinami rozmawiać z nim o książkach Orwella czy Steinbecka; był też zapalony malarz ( głównie akwarele-martwa natura) student archiwistyki; mój mąż to computer geek, zajmuje się html, CSS i javaScript i inne, dużo pływa, trochę biega, z alkoholu pije tylko konkretne wino i ciemne piwa ;)

Gość gość
15.23 I po tej emotce stwierdzasz, że jestem dziecinna. :) masz dar! Haha

Gość gość
15.31 Ciesze się, że są takie kobiety, które podzielają moje zdanie. :) każdy ma inny gust i szuka według niego. Ale wkurza mnie to strasznie jak ktoś mówi, że KAZDA leci albo to na karka albo na lalusia. To tak jakby mówić, że każdy facet leci na blondynki z dużym biustem :)

Gość gość
dokładnie, jest wielu innych mężczyzn pomiędzy karkami a lalusiami ;) tak samo jak jest wiele kobiet a nie tylko "chudziny" i "grube". np ja jestem rozmiar 38/40. to chuda nie jestem, ale do rubensowskiej mi daaaaleeeeko. ;)