Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża po poronieniu

Polecane posty

Gość gość

Mam kilka pytań do dziewczyn po poronieniu 1. Kiedy zdecydowałyście się zacząć starania o kolejną ciążę? 2. W którym cyklu od rozpoczęcia starań udało się zajść? 3. Czy wszystko przebiegło bez komplikacji? 4. Jak psychicznie zniosłyście kolejną ciążę? Dużo było obaw?

Gość gość
1. po pierwszej naturalnej miesiączce zielone światło 2. zaszłam w 3 cyklu 3. w zasadzie bez komplikacji 4. obawy sa cały czas (aktualnie 30tc)

Gość gość
1 po dwoch miesiaczkach 2 w pierwszym cyklu zaszlam 3 bez wiekszych troche mialam problemy z skaczacym cisnieniem 4 bardzo duzo obaw stresu i przez to wysokie cisnienie i puls ale wszystko skonczylo sie dobrze mam zdrowa córke

Gość gość
1. odczekaliśmy regulaminowe 3 miesiące i w 2 mies. starań 2. 2 mies 3. 14 tydz i jak na razie tak 4. Trochę dalej mam ale trzymam kciuki

Gość gość
Trzy miesiące po poronieniu zaczęliśmy sie starać.po kolejnych 10 następne poronienie.po miesiącu znowu zaczęliśmy i udalo sie dwa lata po pierwszym poronieniu.poczatki ciąży ok w 19tc szpital zapalenie pęcherza potem podejrzenie hipotrofi i trzy pobyty w szpitalu na obserwacji.porod w 38tci1dniu zakończony po 17 godzinach cesarka.teraz znów jestem w ciąży 8tydzien.