Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doradzę za darmo osobie z chorobą leśniowskiego crohna

Polecane posty

Gość gość

Jestem lekarzem, pracuje i mieszkam w Kanadzie, mogę udzielić kilka myślę istotnych porad w tej chorobie, na temat przede wszystkim skutecznej profilaktyki BEZ LEKÓW w czasie remijsji, też po operacji, oczywsicie stosowanie sie w okresach zaostrzenia moze tylko pomoc, w niektorych przypadkach wyciszyc nawet zaostrzenie. można pisac na forum, jak nie odpiszę prosze pisac na maila ewarosnowska@gmail.com sama mam CD w remisji, chętnie pomogę.

Gość gość
Witam Leżę właśnie w szpitalu z moją 7 letnią córką. Nagle zaczął ją boleć brzuszek, dostała gorączki. W morfologii leukocytów 29 tyś. Crp 132. Na początku podejrzewali wyrostek jednak w usg wyszło że w okolicy krętnicy jest pogrubienie ściany jelita i powiększone węzły chłonne. Po dwóch dniach od pojawienia się bólów brzuszka dołączyła się papkowata kupa (były 3 kupy w ciągu dnia takie). W trakcie badania boli ją przy ucisku w prawym boku. Bóle brzuszka wyglądają jak nagłe skurcze w trakcie których wydaje jej się że będzie kupa ale nie ma. W szpitalu podali jej antybiotyk dożylny. Spadła gorączka, odzyskała apetyt ale nie wiedzą skąd to jest i co to. Była gastrolog i przeprowadziła wywiad w kierunku L-C. Jestem załamana. Czy po takich objawach można podejrzewać tą chorobę?