Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Monika 32 lata

Problem z młodszą siostrą i sąsiadem. Doradźcie proszę.

Polecane posty

Gość gość Monika 32 lata

Hej. Mam pewien problem, może tutaj ktoś mi coś doradzi. Mam 32 lata i 17-letnią siostrę, którą się opiekuje od momentu gdy nasi rodzice zginęli w wypadku samochodowym, czyli od jej 4 roku życia. W to lato wprowadziliśmy się z do nowego domu, niestety obok mieszka dość śliski typek, facet 2 lata młodszy ode mnie, jesteśmy z małej miejscowości, więc znam go jeszcze z czasów szkoły, zawsze był cwaniakowaty i obracał się w szemranym towarzystwie, obecnie to chyba nie widuje go trzeźwego, nie jest uchlany, ale zawsze podchmielony. Niestety moja siostra się nim zauroczyła. Facet jest przystojny i ma bajerkę, ale to margines, a młodej palma odbija i łazi do niego, obawiam się że mogą to robić ze sobą. Nie chcę aby moja siostra zadawała się z kimś takim, nawet nie chodzi już o to że tyle starszy, ale o to że to pijak. Jesteśmy z alkoholowej rodziny. Rodzice zginęli bo ojciec wsiadł po pijaku za kierownice, a pijana matka go nie powstrzymała. Wiem doskonale horror jaki potrafią zgotować alkoholicy, sama mam alkowstręt i męża też wzięłam sobie niepijącego. Siostra niestety nie pamięta obsranego ojca i zarzyganą matkę, za młoda była, a teraz kręci się koło niej pijaczysko, w dodatku prawie 2x starszy. Jak jej go wyperswadować? Macie jakieś rady?

Gość gość
Alee prowo. Idź do Tarantino moze da ci napisac jakis łzawy scenariusz :D

Gość gość
Nic Nie wytłumaczysz. Jak będą chcieli to zawsze znajdą sposób żeby się po/bzy/kać.

Gość gość Monika 32 lata
Jakie znów prowo? Człowieku musisz mieć naprawde zryty beret, że wszędzie prowokacje widzisz :O

Gość gość Monika 32 lata
Jak to nic nie wytłumaczę? Ja muszę jej wyperswadować jej tego gościa, doskonale wiem jakie okropne życie jest z pijakiem, i zwyczajnie nie chce aby się mi siostra popsuła. Próbuje z nią rozmawiać, to się robi agresywna i zamyka w swoim pokoju.

Gość gość
Im wiekszy patol tym wieksze ma branie u kobiet. Nic z tym nie zrobisz. Poprostu jak zajdzie w ciaze to pozbac sie jej z domu. Niech idzie do domu samotnej matki i niech radzi sobie sama.

Gość gość
Im większy patol tym większe branie? masakra :O

Gość gość
Przyszedł taki jeden do psychiatry, bo czytał to forum, miał zryty beret i wszędzie widział prowo ☺

Gość gość
Nie upilnujesz dziewczyny. Masz przystojnego kolegę to zaproś do domu i zapoznaj z siostrą. Może coś z tego wyjdzie.

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem dlaczego kobiety czy tam dziewczyny sikają na widok takich pijaczków, cwaniaczków, sebixów i innych dresików. Tępe to to, zwykle uzależnione od wódy, zielska i innej chemii, bezrobotne albo z marną pracą lub na zasiłku czy tam garnuszku rodziców, ale poszpanuje szeleszczącym dresem, jakimś szrotem z dawnego NRD, a taka już ma mokro. Nie mowie ze kazda, ale wiekszosc.

Gość gość
Dziewczyny z domow alkoholowych czesto trafiaja podswiadomie na takich facetow niestety. Sama mialam takie sklonnosci zawsze wybieralam facetow z problemem alko az w koncu trafilam na takiego co tak mnie zeszmacil zniszczyl psychicznie ze przeszlo mi raz na zawsze. Po takim kopniaku w zad wreszcie poznalam roznice miedzy patolem a prawdziwym mezczyzna. Takze moze twojej siostrze tez dopiero przekonanie sie na wlasnym tylku otworzy oczy. Oby tylko nie wpadla

Gość gość
dzisiaj nikt nie będzie czekał aż dojrzejecie przez związki z seks z burakami czy menelami