Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szarlottta

l4 w ciąży

Polecane posty

Gość gość
A spróbuj rano lub przed południem przez portal pacjenta, jak tak czasem się umawiam jak mam problem z terminem. Wtedy ludzie chyba odwołują najczęściej i ja sobie wskakuje na ich miejsce.

Gość gość
Wchodzę kilkanaście razy dziennie na portal i sprawdzam, a Wy tam wyżej jak już szepczecie o tym lux medzie i portalu to przydałaby się tam informacja/powiadomienie na sms/mail o zwalnianych terminach do wybranego lekarza.

Gość gość
Też prawda, ale takiej opcji nie ma chyba u żadnego z prywatnych, wcześniej Enel Med i ta sama technika się sprawdzała, trzeba było szukać wolnych miejsc na bieżąco i tak samo działało.

Gość gość
Ja tam nie narzekam na lux med, mam pakiet brzoza i jest dla mnie ok. Nie czekam długo na wizytę i też zaglądam często na portal pacjenta.

Gość gość
Ten portal pacjenta to fajna sprawa ja ostatnio tylko poprzez niego umawiam się na wizyty :)

Gość gość
Ja bardzo jestem zadowolona z lux medu, tam też wybrałam lekarza poz, wiele świadczeń jest wykonywana w ramach NFZ.

Gość gość
Dużo płacą za te reklamy LuxMedu?

Gość gość
Ale, że to niby reklama? Ja jak czytam spam w takiej ilości i peany na cześć LuxMedu to się zastanawiam, co za konowałów muszą tam mieć, żeby az się w tak prymitywny sposób "reklamować" :)