Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rekordowa liczba podpisów za zakazem aborcji!

Polecane posty

Gość gość
gość dziś I dobrze jak można zabić nienarodzone dziecko tylko dlatego że jest chore? x To zaopiekuj się choć jednym takim dzieckiem. Do szczekania każdy chętny, do realnej pomocy już nie.

Gość gość
gość dziś Propaganda szowinistycznego katotalibanu. Wg takich kobieta ma rodzić od 20. roku życia, żeby nie zdobyła wykształcenia ani pracy i była kurą domową na łasce meza.

Gość gość
15'52 a co zrobisz jak twoja zona urodzi dziecko bez połowy glowy jak to bylo ostatnio i bez nosa ?to jest organizm wypaczony ani do życia ani do umierania

Gość gość
Ja jestem przeciwniczką aborcji i nigdy tego nie miałam, nie byłam też w ciąży. Nie macie prawa oczerniać ludzi, o których nic nie wiecie. Nie spodziewałam sie tego po tobie, merkaba.

Gość gość
Do 20 roku życia to się kończy edukacja w szkole

Gość gość
Tylko im w głowie seksy, imprezy, kariery

Gość gość
Prezydent podpisze ustawe

ja jestem za aborcją i za eutanazją ~ pewnie tego niewiecie ale w starożytnej sparcie było to praktykowane powszechnie a wątpię by Spartanie byli "lewakami"... więc tak jestem jak najbardziej za aborcją w przypadku poważnie chorych płodów i za eutanazją w przypadku poważnie chorych ludzi i to niekoniecznie tylko tych w podeszłym wieku ale w każdym jeżeli życie takiego człowieka miało by być np. wegetacją jak roślina...

Gość gość
Też jestem za eutanazją i za aborcją gdy płód jest trsale uszk8dzony.

Gość gość
Jest napisane nie zabijać a wasza odpowiedź i tak to zrobie. Kiedy przyjdzie na każdą osobna śmierć przypomni się wam ten grzech którego chciały zapomnieć. Płaczem nie naprawicie błędu.

Gość gość
Seks po ślubie i tylko w celach prokreacyjnych

Gość gość
dziś Chrześcijanin ma obowiązek pouczać grzechników. dziś Nie chcecie urodzić niepełnosprawne dziecka jest prosta rada nie pchajcie się do brzydkich facetów :) dziś Niech dojdzie do was że nikt będzie brać dziecko bo tak chcecie. Od tego dom dziecka a nie byle kto. dziś Nie musisz robić pamiętaj. dziś Brawa dla mądrej kobiety. dziś Chcą rządzić ale ładna buźka to nie wszytko.

Gość gość
Sama moze i bym podpisala taka liste pod warunkiem, ze za tym zakazem i usilnym utrzymywaniem przy zyciu uszkodzonych plodow, skazujac przyszle istnienia na wieczne kalectwo czy to fizyczne czy umyslowe, szlo by wsparcie dla rodzin, w ktorych takie dziecko sie urodzi, dla dzieci (i to nie do czasu jak skoncza 18 lat tylko do konca ich zycia) i dla ich rodzicow. To wtedy byc moze moglabym byc za zakazem, tyle tylko ze niektore choroby pociagaja za soba cierpienie wiec to byloby cholernie egoistyczne. Ale co tam, ludzie z natury sa przeciez egoistami...

Gość gość
my katolicy nie pozwolimy na zło które mówi się aborcją

Gość gość
Gość 15.52 a jak umrzesz faceta który zostawia dziewczynę w ciąży i ma w d***e dziecko??Jak umrzesz faceta który s*******a od odpowiedzialności gdy mu się ciężko chore dziecko urodzi??Ilu facetów wychowuje swoje upośledzone,chore dzieci??

Gość gość
Wychowywanie jednego uposledzonego dziecka jest najczesciej tozsame z zaniedbywaniem innych dzieci (jesli jest wiecej niz jedno). I nie chodzi o to, ze nie maja gdzie spac, w co sie ubrac czy cos zjesc. Ale zwyczajnie o uwage. takie dziecko wymaga wielu poswiecen. A czasem (w przypadku niektorych uposledzen) zagraza rodzenstwu. Mialam taki przypadek w rodzinie, dziecko trzeba bylo oddac do specjalnego osrodka i spedzilo swoje dni tam przywiazane do lozka... Super zywot :O