Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wystawić znajomych, którzy mnie wystawi

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam taki problem, jakieś dwa tygodnie temu umawialiśmy się na spotkanie ze znajomymi na dzisiejszą sobotę miała być mała grupa cztery osoby, później się dowiedziałam że zapraszaja oni parę innych osób których nie znam jacyś ich znajomi, nie napisali mi na którą godzinę, więc wieczorem do jednej z nich zadzwonilam że jestem już pod blokiem, a ona mi powiedziała że impreza już trwa i wszystkim już powiedzieli że mnie nie będzie i że nie pasuje zebym przychodziła, ale możemy spotkać się jutro we czwórkę, więc się zgodziłam i wróciłem do domu, i teraz się zastanawiam czy nie wystawić ich jutro, jak przyjdzie godzina o której mamy się spotkać będę pisała że będę za 5 min, ale tak naprawdę w ogóle nie przyjdę, dobry pomysł?

Gość zlość
nie warto juz ciebie skeslili wiec po c***a czas marnowac wez nie masz tam pubu to lepiej isc samemu a kumle sami sie znajda

Gość gość
Zrób to. Może czegoś ich to nauczy.

Gość gość
Wiekszosc znajomych to falszywe qrwy, srac na przyglupow.

Gość gość
ja bym się zemścił

Gość gość
Nie chcieli cie tam i mialas obrobiona doope maksymalnie, to pewne, a to spotkanko dzisiejsze to wymowka. Nie masz jednak czego zalowac. Wiadomo ze na imprezkach robi sie tylko 2 rzeczy oprocz dymanka po pijaku - uchlewa sie ryje i obrabia doopy za plecami.

Gość gość
Ja bym się zemscila. Umów wszystkich w jakimś miejscu publicznym pod pretekstem "mam dla was darmowe wejściówki do kina" lub coś innego. Niech stoją debile przez pół godziny na mrozie a potem powiedz, że się spoznili bo to miało być wcześniej i myślałaś że nie chcą to wzięłaś innych znajomych. I kij im w oko. Mnie też tak traktowano. Urwalam kontakty, nie żałuję.

Gość biodynamiczna piżama
Co za chamstwo. Czytam i aż nie wierzę, że Ty się po tym umówiłaś z nimi na dziś. Umówili się z Tobą, a odwołali dopiero jak przyszłaś, bo im nie pasowało Cię zapoznawać z kimś tam? Potraktowali Cię jak śmiecia jakiegoś i naprawdę nie warto mieć i zabiegać o takich znajomych. Olej ich po prostu, niech spadają

Gość nie wysilaj się
Oni nie są tego warci. Nie zawracaj sobie głowy obmyślaniem zemsty, szkoda Twojej energii. Pokaż, że masz honor. Zadzwoń albo napisz do nich, że po przemyśleniu odwołujesz spotkanie i że to by było na tyle, nie życzysz sobie dalszych kontaktów. Wczoraj zaskoczyli Cię, nie miałaś czasu pomyśleć, więc się zgodziłaś. Ale jeśli masz szacunek do siebie samej, wymiksuj się z tego i skup na jakichś dobrych znajomych albo znajdź sobie nowych. Ci tutaj potraktowali Cię zupełnie bez szacunku, jak frajerkę.

Gość gość
Inni beda podobni bo wiekszosc ludzi to falszywe gowna :D