Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marzę o dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

Nigdy jej nie miałem

Gość gość
wyjdź na ulice i zacznij z nimi rozmawiać zamiast tu biadolić to jakąś może poznasz

Gość gość
Próbowałem żadna nie chce się umówić na kawę

Gość gość
zmień podejście i próbuj dalej z innymi do skutku, nie każdej się podobasz tak samo jak nie każda tobie się podoba, dlatego dają ci kosza. Pozatym zagaduj bardziej skromne a nie durne lalki barbie.

Gość gość
Zagaduje normalne dziewczyny nie lalki barbie prawie każda mówi, że ma faceta :(

Gość gość
Dwie odpowiedziały mi s********j brzydalu :(

Gość gość
To zadbaj o siebie, to jakąś grubszą poderwiesz.

Gość gość
Zadbałem o siebie

Gość gość
Jestem bardzo zadbany

Gość gość
nie pytaj o kawe to odstrasza pytaj czy dam mi nr telefonu?>:) to lepsze wypróbowałem

Gość gość
O numer też pytałem

Gość papierowy
To zrób taki test na charakter. Miej przy sobie np. jakąś teczkę z papierami i w pobliżu potencjalnych kandydatek niezdarnie rozsyp papiery na ziemię, że niby przypadkowo. Jeśli jakaś schyli się bezinteresownie by Ci pomóc je pozbierać w podzięce zaproponuj umówienie na kawę. Myślę, że jest spora szansa trafić w ten sposób porządna pannę.

Gość papierowy
No i generalnie oblukaj sobie trochę filmów na YT z cyklu "social experiment" oraz "digger prank" :-D

Gość gość
papierowy dziś To zrób taki test na charakter. Miej przy sobie np. jakąś teczkę z papierami i w pobliżu potencjalnych kandydatek niezdarnie rozsyp papiery na ziemię, że niby przypadkowo. Jeśli jakaś schyli się bezinteresownie by Ci pomóc je pozbierać w podzięce zaproponuj umówienie na kawę. Myślę, że jest spora szansa trafić w ten sposób porządna pannę. xxx taki test to może co najwyżej kobieta zrobić, a nie facet :O w naszej kulturze to facet pomaga kobiecie, a nie kobieta facetowi dlatego żadna się nie schyli. Kobieta schyli się pomóc innej kobiecie z dzieckiem albo starszej osobie, a nie jakiemuś facetowi, który ma dwie sprawne ręce.

Gość papierowy
"taki test to może co najwyżej kobieta zrobić, a nie facet w naszej kulturze to facet pomaga kobiecie, a nie kobieta facetowi dlatego żadna się nie schyli. Kobieta schyli się pomóc innej kobiecie z dzieckiem albo starszej osobie, a nie jakiemuś facetowi, który ma dwie sprawne ręce." xxx W większości oleją Cię, ale jak zrobisz porządny odsiew to w końcu trafi się ta jedna na 1000, która jest coś warta.

Gość gość
Mnie zagadal ostatnio facet jakos po 40stce z zapytaniem o kawe, a ja mam 24 no to sorry. Celujcie w swoja lige i przedzial wiekowy.

Gość gość
Twoja strata. Tylko nie przychodź tu później z bekami, że młokos zdradził, porzuciła, miał pstro w głowie et cetera, et cetera ...

Gość gość
Ze he? Sorry, ale jestem atrakcyjna dziewczyna, a ten facet no sredni byl, ubrany jak moj ojciec i w dodatku duzo starszy, co ja bym miala z nim niby robic?

Gość gość
papierowy dziś "taki test to może co najwyżej kobieta zrobić, a nie facet w naszej kulturze to facet pomaga kobiecie, a nie kobieta facetowi dlatego żadna się nie schyli. Kobieta schyli się pomóc innej kobiecie z dzieckiem albo starszej osobie, a nie jakiemuś facetowi, który ma dwie sprawne ręce." xxx W większości oleją Cię, ale jak zrobisz porządny odsiew to w końcu trafi się ta jedna na 1000, która jest coś warta. xxx faktycznie, bo wyznacznikiem wartości jest podniesienie komuś papierów takie testy to robią tylko zakompleksieni faceci i c***y, które nie umieją normalnie podejść do kobiety i ją gdzieś zaprosić.

Gość papierowy
"faktycznie, bo wyznacznikiem wartości jest podniesienie komuś papierów takie testy to robią tylko zakompleksieni faceci i c***y, które nie umieją normalnie podejść do kobiety i ją gdzieś zaprosić." xxx Autor podchodził normalnie i próbował zaprosić, więc nie jest c**a (czyli tak jak sugerujesz że się powinno), ale baby miały na niego mimo to wyj****e. To z wami coś jest nie tak. Same nie wiecie czego chcecie, bo jak nie podchodzi śmiało to c**a, a jak podchodzi to też nie pasuje bo co się przyp*****la cieć jakiś. Hehehe, śmieszne to jest :-D

Gość gość
To jakie powinna mieć preferencje?

Gość gość
Żadne, jak macie takie dziwne urojenia w głowach to już lepiej zostańcie same.

Gość gość
gość dziś Ze he? Sorry, ale jestem atrakcyjna dziewczyna, a ten facet no sredni byl, ubrany jak moj ojciec i w dodatku duzo starszy, co ja bym miala z nim niby robic? Nie szata zdobi człowieka. Sądząc z twoich wypowiedzi też nie mam pojęcia co byś mogła z nim robić. Dobrze, że mu odmówiłaś, szkoda gościa dla tak pustej lali.

Gość gość
15.41 - a co można było o nim powiedzieć ? On szukając 20 lat młodszej kobiety jest niepusty ? Niech sobie poszuka takiej 20 lat starszej od siebie - też 20 lat różnicy, tylko w drugim kierunku, statystycznie umrą w jednym czasie :) Wy mężczyźni jesteście dziwni - jak kobieta podniesie stos papierów obcemu, zdrowemu facetowi, to jest wg. Was wartościowa - to czego ten facet szuka? Mamusi czy kobiety z syndromem służącej ? Wy panowie jesteście wyrachowani, szukacie anioła z wyglądu, który specjalnie dla Was zamieni się w maszynkę do spełniania życzeń - ALE WG. NIEKTÓRYCH Z WAS JESTEŚCIE SUPER ATRAKCYJNI, WARTOŚCIOWI - TYLKO PODŁY LOS SPRAWIA, ŻE WCIĄŻ SAMI.