Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta nie jest w związku to znaczy, że..

Polecane posty

Gość gość

Jest gruba, albo brzydka, albo ma coś nie tak z garem :D

Gość gość
A po co komu związek?

Gość gość
wolne kobiety sa wampirami

Gość gość
Wolę wódkę od krwi 🖐️

Gość dobra zmiana
albo jest gruba brzydka i ma cos z garem jednoczesnie ale skoro takiego jak ty nie chce to jak opisac ciebei :classic_cool:.

Gość gość
Debil z 01:32 dostał kosza od jakiejś kobiety i usiłuje ją oczerniać. Jeśli nie chciała ciebie, to znaczy że jest w 100% normalna.

Gość gość
Lepiej być chwilowo samej, niż z brzydkim imbecylem.

Gość gość
Chwilowo do 70, ale mawet wtefy znajdzie sie kolezanka ktora powie, ze jeszcze masz czas. :):)

Gość gość
A co cię to obchodzi? Wypyerdalaj z nie swojego życia. Nie będę się tłumaczyła jakiemuś nieznajomemu głupcowi.

Gość gość
Zakompleksieni debile siedzący nocami na kafe uwielbiają dowalać kobietom. Chyba tylko tyle mają z życia.

Gość gość
O przepraszam ale u mnie jest ranek i nie jestem debilem. Ale uderz w stół....

Gość gość
Zakompleksieni debile siedzący nocami na kafe uwielbiają dowalać kobietom. Chyba tylko tyle mają z życia. I dlatego siedza na babskim forum, bo na meskim by tak nie blyszczeli, we wlasnym mniemaniu, oczywiscie:D

Gość dobra zmiana
dokladnie na babskim siedza tylko mamej****awidamki i pedaly :classic_cool: za to kobietv to erudytki i za wzor kultury powinno sie takie kafeterianki do sevres wstawiac:classic_cool:

Gość dobra zmiana
no i damy ze tez zapomnialem o tej najliczniejszej grupie:classic_cool:. do tego wszystkieo piekne i samotne bo faceci sie ich boja :D dlatego na tym forum znajduje schronienie i moga sie wyzalic :D

Gość gość
nie naleze do zadnych z wymienionych, wiec nie ten adres z dowalaniem.

Gość dobra zmiana
meski facet nie splamilby swojego honoru i nie wszedl na inne forum niz komentarze pod filmikami na redtube:classic_cool:. oczywiscie meski facet a nie mameja czy bawidamek :D taki to w ogole w internet nie wchdozi bo wiadomo ze tam zgorszenie i rozwiazlosc. prawdziwy facet to wali kobiete na ulicy maczuga zaciaga do jaskini i nie pozwala jej zblizyc sie do komputera o sobie nie wspominajac. ja sie dziwie jak te kobiety na tym forum w ogole gadaja z takimi facetami tak sie ponizac :O to zniewiesciale osobniki podbudowujace swoje ego :classic_cool: taki przecietny klafeterianin to pewnie placze jak bobr na romantycznej komedii :D i rozmawia z kobeitami kolezankami czy jak tu je nazwac zamiast gadac tylko z jedna i trzymac ja w domu a na ulice wypuszczac tylko w worku zeby inni sie nie patrzyli:classic_cool: ewentualnei lac w pysk za kazde spojrzenie przechodniow wtedy jest meski :classic_cool:

Gość dobra zmiana
to do mnie ? ja nie dowalm ja stwierdzam fakty :classic_cool:

Gość gość
to stwierdzaj te fakty pod wlasciwym adresem.

Gość gość
Zła zmiana i co cię to wszystko obchodzi? Na ciebie żadna nie chce nawet splunąć, bo jesteś brzydki i odrażający, więc się wyżywasz i wtrącasz do cudzych spraw.

Gość dobra zmiana
pisze na forum dla kobiet o kobieteach nie zgadzajc sie ze zdaniem wyzej to zly adres ? mam na redtube pisac :D do narzekajacej kafeterianki ?

Gość dobra zmiana
no przeciez ja caly czas to pisze ze tu sami brzydale odrazajacy i co tam jeszcze napisalas :D to sie ktos ze mna nie zgadza czy to tez ty bo nie wiem czy gadam z dwoma osobami czy z jedna ktora sie nie umie podpisac :D

Gość gość
zła zmiana 02:50 ewidentnie jest z tobą coraz gorzej, a żona nie pozwala się wyładować w domu.

Gość gość
dobra zmiana dziś pisze na forum dla kobiet o kobieteach nie zgadzajc sie ze zdaniem wyzej to zly adres ? mam na redtube pisac smiech.gif do narzekajacej kafeterianki ? I ze co ?

Gość dobra zmiana
masz calkowita racje co wiecej skoro pisze na kafeterii jestem jak wyzej wymienione to skad ta zona ? nie czytalas wyzej ze taki facet jest niemeski to nie ma zony co najwyzje moze byc pedalem :classic_cool: ech brak konsekwencji.

Gość gość
Co najmniej 2 osoby ci tu odpowiadają. Ale ja już idę spać, szkoda czasu i snu 🖐️

Gość dobra zmiana
ze zly adres podobno. jak zly jak pisze o kafeteriankach na kafeterii ?

Gość dobra zmiana
ja widze tylko goscia i nie wiem ile osob sie za nim kryje, ale pije piwo bo mnie boli gardlo to za chwile moze bede wiecej nickow widzial:classic_cool:

Gość rlx
ok. podpisze sie. nic do ciebie nie pisalam, wiec daruj sobie to dowalanie. napisalam, zebys poszedl pod inny adres, ten wlasciwy.

Gość rlx
dobra zmiana dziś ze zly adres podobno. jak zly jak pisze o kafeteriankach na kafeterii ? I tak zly adres, bo wymieniles jakas erudytke, kulturke i dame, wiec skieruj laskawie to do niej.

Gość dobra zmiana
dlatego siedza na babskim forum, bo na meskim by tak nie blyszczeli, we wlasnym mniemaniu, oczywiscie>>pisalem do tego a to twoej plus wrzucilem pare dygresji do twoich wypowiedzi archiwalnych. p.s. co to za skrot bo nie znam ?