Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak kobieta nie jest w związku to znaczy, że..

Polecane posty

Gość dobra zmiana
wymienilem to wszystko w jednym in skierowalme pod dobry adres chociaz uogolnilem bo nie tyczy sie to tylko ciebie ale podobne zdanie do twojego ma wiekszosc kobiet tu piszacych. co najwyzej posluzylem sie cytatami z ciebei ale pisalem jak najabrdziej ogolnie.

Gość rlx
jakie moje cytaty? nie pisalam ani do ciebie ani o tobie, wiec sie powtorze, idz do kogos innego z tym.

Gość dobra zmiana
a czy pisalem ze o mnie pisalas ogolnie ze wszyscy ktorzy ... to cos tam ja napisalem w tej samej formie.

Gość gość
Jestem pozytywnie zwariowana (mam coś z garem) i ludzie mnie za to lubią. Osobniki zwane normalnymi, są przeciętne, ograniczone i nudne do wyrzygania.

Gość dobra zmiana
od czego to rlx bo mnie ciekawi ?

Gość gość
masz ciekawsze rzeczy do czytania czy pisania, wiec daruje sobie te wyjasnienia :P

Gość rlx
kurde, dawniej sam pomaranczowy nick raz wpisany wchodzil. teraz tu wszystko do bani :O

Gość dobra zmiana
kurde znowu raz skrot raz gosc i znowu nie wiem czy dwie osoby czy jedna. no skoro to jakas wielka tajemnica to cofam pytania chociaz wiem ze ty z bzdury robisz nie wiadomo. nie chcesz uswiadomic glupka zeby sie dowiedzial i pozniej mogl zablyszczec top trudno:classic_cool:

Gość dobra zmiana
to gadaj z mądrzejszymi a nie tymi co sie wymadrzaja nie trzeba bedzie tlumaczyc:classic_cool: ja spadam spac 🖐️

Gość gość
i vice versa.