Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba oszalałam. Przespałam się ze swoim wujkiem!

Polecane posty

Gość gość

Czuję się źle. Czuję się dziwnie. A zarazem jest mi dobrze i nie mogę z tym skończyć. Kilka miesięcy temu zaczęłam studia. Musiałam się przeprowadzić od rodziców. Moja ciocia, siostra mojej mamy, załatwiła mi mieszkanie. Jestem, można powiedzieć, ich sąsiadką. Mieszkamy dwie ulice od siebie. Ostatnio kupiłam sobie nowy telewizor. A właściwie swój pierwszy w nowym mieszkaniu. I nie miał mi go kto zaprogramować. Mój wujek - czyli mąż mojej cioci - podobno się na tym znał. Zadzwoniłam po niego i przyjechał po pracy. Jejku, ludzie, ale on był przystojny...!!! Nigdy mu się nie przyglądałam, ale był bardzo fajny... Szybko jednak zeszłam na ziemię, uspokoiłam swoje erotyczne myśli. W nocy jednak, nie mogłam przestać o nim myśleć. Zadzwoniłam do niego i udałam, że coś się zepsuło w telewizorze. Gdy przyszedł, czekałam na niego w skromnym ubraniu. Tak, wylądowaliśmy w łóżku. Do dziś spotykamy się potajemnie w moim mieszkaniu. Nie wiem co robić, jestem w szoku że on przyjął moje zaloty. Kompletnie zapomniałam o studiach, myślę tylko o moim wujku. I wiecie o czym... Masakra!

Gość gość
Piszesz teksty do świerszczyków?