Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety chcą tylko natestosteronowanego prymitywa, który z każdym się wykłóca

Polecane posty

Gość gość

każdego przegada i każdemu chce od razu dać w ryj.

Gość gość
Autor ze wszystkimi się kłóci, a jak ktoś ma inne zdanie to i wyzywa w ordynarny sposób.

Gość gość
Chyba mnie z kimś mylisz, bo dawno nie wyzywam nikogo za odmienne zdanie, chyba, że łże i przez to szkodzi innym.

Gość gość
Z nikim ciebie nie mylę, twój styl pisania jest zawsze ten sam a wyzywałeś niejednokrotnie wiele osób mnie również.

Gość gość
Może tak było dawniej, gdy dojrzewałem i hormony buzowały, ale teraz jestem otwarty na zdanie innych. No chyba, że ktoś głosi takie niedorzeczności, sprzeczne np. z tym co tu napisałem to wiadomo, że go pojadę, bo jest to jawne kłamstwo na szkodę innych. Ludzi nie wolno utrzymywać w nieświadomości.

Gość gość
Czyli wynika z tego że autor to też prymityw, a tak się wymądrza.

Gość gość
Autorze takie są baby i zawsze takie byly zwlaszcza te ladne ,albo zaczniesz bzykać te brzydkie albo czep konia i niemiałcz:-P

Gość gość
Niby jak Ty sobie to wykoncypowałaś?

Gość gość
Ale inni mają inne zdanie niż ty i dla nich(dla mnie również) twoje zdanie jest niedorzeczne

Gość gość
Dlatego trzeba rozejrzeć się po świecie i zobaczyć co rzeczywistość potwierdza. Niewygodna prawda zawsze jest dla ludzi nie do zniesienia. Kobiety jakoś tak mają, że wiecznie przeczą temu co jest.

Gość gość
Żyjesz w jakimś wymyślonym świecie i jesteś zakompleksiony. Widać z daleka. Żal ci d**e ścisła bo zapewne wyglądasz jak pazdzioch i masz pretensje do wszystkich kobiet że wola cóż.. facetów odmiennych od ciebie. Niekoniecznie nasterydowanych mutantów. Tak sobie tłumacza świat prawdziwe przegrywy.

Gość gość
Ale wolicie właśnie natestosteronowanych prymitywów, którzy mają brzuch piwny, rozlazły tatuaż i robią mroczne interesy z kumplami w ciemnych bramach.

Gość gość
Myślę że powinieneś opuścić swoją patologiczna dzielnice i udać się tam gdzie mieszkają normalni ludzie. Jakaś locha zostawiła cię dla pana z twojego opisu i tak to przezywasz? Czy to jedynie prowo trolla?

Gość gość
Ale co ma dzielnica do rzeczy? Ja chodzę po całym mieście. Na studiach też chodziłem po całym mieście, chodziłem na imprezy studenckie, mieszkałem w akademikach, miałem dużo znajomych, podróżuję po kraju i wszędzie widzę to samo. Na uczelnię studentki były podwożone przez łysych dresów z twarzą kryminalisty, w akademiku wszystkie dziewczyny, studentki zajęte przez chłopaków po zawodówce, dilerów, i sk****ysynów. Tam gdzie teraz pracuję to identyczna tendencja. Na imprezy chodziłem to zawsze taki scenariusz, że widzę studentkę/licealistkę, tańczącą z facetem 190 w podkoszluku z tatuażem, napakowanym i ryj kryminalisty. Jak byłem na sylwestrze studenckim kiedyś to z kolegami zostaliśmy napadnięci przez chłopaków tych studentek, które tam imprezowały i tańczyły i ci faceci to oczywiście 190, po sterydach, po zawodówce i twarze troglodytów, neardentalów.

Gość gość
To z tobą jest coś nie tak. Ja oraz inni ludzie czegoś takiego nie widza. Widocznie obracasz się wyłącznie wśród dziwnych ludzi.

Gość gość
A ja myślę, że nie ma szans, by kobieta do 25 roku życia była z kimś innym niż prymitywny troglodyta z iq 85, który ma skończona zawodówkę, albo studiuje awf i to nieważne, czy jest to karyna po podstawówce, czy studentka medycyny.

Gość gość
Uważam że autor jest chory na shizofrenie żyje w swoim wyimaginowanym świecie, wymyśla własne historie i to dlatego dziewczyny uciekają od osoby z zaburzeniami psychicznymi

Gość gość
10:52 Mam licznych świadków, którzy mogą potwierdzić te wszystkie historie i wiele innych dowodów.

Gość gość
Tu wszyscy uważają inaczej, i każdy z nas ma inne doświadczenie niż ty,

Gość gość
Mam licznych świadków którzy mogą potwierdzić że bredzisz. Popraw okularki studenciaku informatyki...