Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie jedziecie na święta ?

Polecane posty

Gość gość

Pytam z ciekawości . Jeśli was to interesuje to co roku wyjeżdżaliśmy gdzieś za granice , Chorwacja , Włochy , Grecja lub Hiszpania w tym roku planujemy zostać w kraju i zastanawiam się pomiędzy górami a morzem . Nad morzem możemy się troszeczkę nudzić o tej porze roku więc postawiłam na góry , ale niedawno usłyszałam od znajomych że w dużych miastach górskich np. Zakopane panuje okropny gwar , tłok i ścisk . To wszystko zakrywa magię świąt i przypomina wiejski rynek . Więc ja dziękuje . Może ktoś z was zna mniej znane , ale równie piękne miejscowości w górach i ma ochotę się podzielić ???

Gość gość
do Tajlandii bzykać shemalki

Gość gość
Zapomniałaś dodać co jeszcze panuje w Zakopanem,a w zasadzie całej Małopolsce SMRÓD smogowy bo górale ekologii nie znają i nie uznają. A święta spedza się w domu a nie lata z dupskiem po świecie.

Gość gość
Mauritius :)

Gość gość
proszę o normalne wypowiedzi . Nie będę spędzała świąt w domu bo pracuję i nie mam czasu na to żeby piec ciasta ,robić sałatki i gotować . Ja swojej bliskiej rodziny nie mam . Jestem jedynaczką , rodzice nie żyją . Nie chce spędzać świąt z ciotkami , babciami itp. Chce je spędzić w spokoju z najbliższymi . Dawniej jeździliśmy do męża rodziny , ale przecież nie będziemy co roku się do kogoś pakować , żeby nas obsługiwali . Bo ja też bym nie chciała żeby ktoś co roku przyjeżdżał do mnie a ja całe święta i kilka dni przed latała z jęzorem na wierzchu . Z tego względu mówimy że wyjeżdżamy i nie ma kłopotu i pretensji .

Gość gość
Jak to nie masz najbliższych???skoro piszesz że masz męża! To jest teraz twoja rodzina a nie babcie i ciotki ,i nie ma nic gorszego moim zdaniem niż siedzenie komuś na karku,najlepiej u siebie w domu ,można po jedzeniu sie epnąć na kanapę a nie siedzieć sztywno u kogoś.Rozważaliśmy też wyjazd na gotowe gdzieś w świat ale dzieci nie chcą świąt poza domem .

Gość gość
Do Babci. :-)

Gość Majkel6666
Mysle, ze od wielkiego tlumu gorszy jest ten smog. Może jakas Wisła albo Szczawnica? To male miejscowosci i na pewno urok swoj beda miały :D zalezy na co stawiacie. Ja juz zacieram rece, bo przyszly mi karty z dokumencikcompl i za parę dni zaczynam pakowanie.. najpierw Barcelona a potem Tajlandia!!!

Gość gość
ja gardzę lampuciarami które się szlajają na święta za granicą - trzeba święta spędzać w domu w rodzinnym cieple

Gość gość
Do Białegostoku

Gość gość
gość dziś ja gardzę lampuciarami które się szlajają na święta za granicą - trzeba święta spędzać w domu w rodzinnym cieple x Ja spędzam święta w "rodzinnym cieple" na Mauritiusie, nie mam zamiaru slęczeć w garach,a potem 3 dni przy stole wpie/przając od rana do nocy, wolę się z Rodzinką ogrzać w ciepłym kraju :)