Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam na allegro zepsuta zabawkę

Polecane posty

Gość gość

Kupiłam na allegro grę eugeniusz dziś po rozpakowaniu okazało się ze jest po prostu zepsuta. Zacina się. Na poczatłoku nie chce się uruchomić tylko dziwnie piszczy jak trochę pochodzi zaczyna mówić i się powtarza. Nie dało się gry sprawdzić przed rozpakowaniem. Myślicie że mi wymienia?

Gość gość
Napisz do nich, niech wymienia, bo maja taki obowiązek, jesli sprzedają towar jako wolny od wad. Masz takze prawo odesłać bez podania przyczyny i otrzymać zwrot pieniędzy. A wymiana mysle, ze na ich koszt.

Gość gość
Tylko czy może być rozpakowana? Ale tak jak mówiłam nie było możliwości inaczej jej sprawdzić. A koszt wysyłki i przesyłki? Kto będzie ponosił?

Gość gość
miałam taką sytuację, rzecz wymienili ale koszty zwrotu musiałam ja pokryć.

Gość gość
W niedzielę miałaś kuriera?

Gość gość
A wlozylas nowa baterie?

Gość gość
Tak w niedziele miałam kuriera :] proszę Cię.... Oczywiście ze włożyłam nowe baterie na nowych i nowych z dolonczonych do gry działa tak samo.

Gość gość
Ja mysle ze mozesz reklamowac, nie zwrocic, skoro zabawka jest odpakowana, ale zadzwon tam jutro i sie wszystkiego dowiesz. Moze pojda na reke.

Gość gość
Dzwoniłam nikt nie odbiera. Właśnie nie Wiem jakie mam prawa i co mogę od nich rzadac. Wolała bym nowa bo 99zl plus przezylka jednak sporo a jak już tak się dzieje to pewnie już tak zostanie

Gość gość
raczej ci wymienia, dobry sprzedawca dba o swój wizerunek, dobrze , ze to nie był prezent na swieta bo bylaby lipa, biedne dziecko dosaloby zepsuta zabawke hihi

Gość gość
wymieni bo nie bedzie chciał negatywa, chyba że mu nie zalezy już bo tak ma negatywne to musisz wiedziec na przyszłość że takich sprzedawców się nie wybiera