Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joannaaaa

mąż wychodzi , nie che powiedzieć z kim

Polecane posty

Gość joannaaaa

od kiedy zaszlam w ciążę mój mąż co jakiś czas mówi , że wychodzi , jak pytam z kim to mówi, że to nie moja sprawa , że idzie się z kimś spotkać i zrobić zakupy na obiad. Potem wraca i gotuje obiad, zajmuje się naszym dzieckiem (3 tygodniowym) - w tej kwestii nie mam mu nic do zarzucenia, bo sprząta, gotuje, zajumuje się maluszkiem, ale nie mogę znieść tych jego wyjść. Czasem wychodzi też wieczorem na jakąś imprezę ze znajomymi . Nie chce mnie zabrać . Jestem załamana ,mówiłam , żeby sie wyprowadził - mieszkanie jest moje , ale puszcza to mimo uszu . Mówię ,żeby chociaż spałna kanapie , również bez skutku , bo wieczorem kladzie sie w naszym łóżku .

Gość joannaaaa
co mam zrobić ?

Gość joannaaaa
nie rusza go kompletnie , że calymi dniami płaczę, że tak się stresuję , że nie nie mogę już karmić naszego synka .

Gość gość
Uuuuu masz rogi, że sufit nimi rysujesz i się pytasz co masz zrobic? Pogon dzada

Gość joannaaaa
ale jak ? Mówię ,żeby odszedł , to on mówi ,że jest szczesliwy , bo ma dom synka i może spotykać się zkim chce . Jak wróci będzie zadowolony, zrobi 2 daniowy obiad, posprząta i będzie mial gdzieś , że ja mówię ,że mam dosyc takiego zycia