Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Drganie powieki dolnej lewego oka

Polecane posty

Gość gość

Dokucza mi od jakiegoś czasu i jest naprawdę dokuczliwe i częste w ciągu dnia. Jestem nerwus ale nie od dzisiaj . Mam praca siedząca wiec czasami odczuwam odcinek szyjny i piersiowy kregoslupa. Od 4 dni zażywam po tabletce magnez skurcz z firmy dopple herz. Mogę też mieć lekka anemię. Zaczynam juz sobie wkręcac poważna chorobę neurologiczne lub guza mózgu :-(

Gość gość
Spox, guz mozgu tak sie nie objawia. Wiecej odpoczynku, tez to mam przy zmeczeniu.

Gość gość
moim zdaniem to niedobór magnezu widocznie tabletki są za słabe powinnaś iść do lekarza w tedy da ci skierowanie na badania i lepsze leki

Gość gość
Magnez prawdopodobnie. Albo cynk lub wapń. Pociesz się że mam tak na całych nogach :P

Gość Teppic    No1
Magnez, ale i potas, bo oba uczestniczą na raz w gospodarce wodnej komórek ciała. Jak jednego masz niedobór, to możesz żreć drugiego na kilogramy i ci się nie poprawi. Jedz pomidory, paprykę i banany.

Gość gość
Ok.zacznę łykać tez wapń z eitamona d3 bo mam takie tabletki. Tylko martwi mnie ze te drgania są bardzo często. Nie 2- 3 razy dziennie tylko kilkanaście albo i więcej.

Gość Teppic    No1
Jak masz niedobór, to będzie się objawiał drganiami tak długo, jak będzie występował, więc to również nic nadzwyczajnego :) Dieta i po sprawie.

Gość gość
Magnez + vit B6, wapń nie ma tu nic do rzeczy, wygoogluj sobie.

Gość gość
Nożna nie mieć żadnych niedoborów i też będzie drgac. Czasami tydzień a czasem kilka dni i mija. Gorzej gdy z miesiąc to trwa. Wtedy można coś podejrzewać ale palnikowac nie ma powodu.

Gość Jagodzianka23
Odradzam Ci stosowanie Magne b6 - ja się nacięłam na ten preparat. Łykałam go 6 tygodni na niedobór magnezu i kompletnie nic nie zmienił, kasa i czas w błoto