Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak inaczej można napisać

Polecane posty

Gość gość

bo piszę podanie do pracy i chce tam napisać że posiadam odpowiednie cechy charakteru do wykonywania tej pracy. Tylko że to sformułowanie :"cechy charakteru" jakoś mi nie leży. Jak to inaczej napisać?? Tylko żeby brzmiało mądrze :D

Gość gość
idealnie wpasowujesz się w ten zawód jesteś stworzona do tej pracy

Gość gość
Predyspozycje, cechy osobowości

Gość gość
Predyspozycje.

Gość gość
o właśnie, predyspozycje, tego słowa szukałam :D

Gość gość
kretyni durni,predyspozycje to interwały muzyczne stosowane w nomenklaturze symfonicznej.

Gość gość
a mogę wpisać takie zdanie: Jestem przekonana o tym, iż sprostam oczekiwaniom rzetelnie wywiązując się z nałożonych na mnie obowiązków.? pierwszy raz piszę podanie o pracę i tak staram się żeby było w miare ok

Gość gość
Haha każdy wymyśla piękne opisy jaki to on będzie z******ty w pracy a i tak każdy wor obija później i szuka okazji do nicnierobienia. Chyba że ma pracę w której nie da się usiedziec.

Gość gość
nie sraj się tal z tym podaniem,bo tego dogłębnie nikt czytał nie będzię,idziesz do roboty za marne grosze i liczy sie tylko czy chcesz i będziesz zapierdalać,a nie twoje płomienne wyznania podaniowe

Gość gość
podanie muszę napisać bo taki jest wymóg, praca jest w sekretariacie. Jestem niemal pewna że nie mam żadnych szans ale wysłać nie zaszkodzi :) A jak już wysyłam to chcę żeby to miało ręce i nogi :)

Gość gość
gość dziś a mogę wpisać takie zdanie: Jestem przekonana o tym, iż sprostam oczekiwaniom rzetelnie wywiązując się z nałożonych na mnie obowiązków.? pierwszy raz piszę podanie o pracę i tak staram się żeby było w miare ok xx A może tak: Zapewniam, że dołożę wszelkich starań aby rzetelnie wykonywać swoją pracę. (bo wiesz przekaz prawie że ten sam, ale krótko i treściwie. To CV a nie rozprawka ;)

Gość gość
i tu właśnie chodzi bardziej o te nogi niż te podanie,praca w sekretariacie to praca odpowiedzialna,a nogi w tym temacie to bardzo ważny atut,a jak buzia,cycuszki i pupa ?

Gość gość
Spieprzaj dziadu. Oblesny erotoman.

Gość gość
ciekawe czy tak powiesz temu,któremu będziesz sekretarzyć,chociaż pewnie ma dwa razy tyle lat co ja:-D

Gość gość
gość dziś o dzięki, twoje zdanie jest lepsze :) tylko nie wiem czy może ono być na samym końcu? czyli: proszę o pozytywne rozpoatrzenie podania i potem to że dołoże wszelkich starań.... ??

Gość gość
ale to będzie pan dyrektor,wtedy pani sekretarka już hamulców nie będzie miała,ani moralnych ani estetycznych,wtedy to będzie mój misiu,kochany dziadziuś:-D

Gość gość
to że dołozysz wszelkich starań to pan prezes wie,może napisz że starania twoje są poparte praktyką ale niezbyt wielką żeby sobie bóg wie co nioe myślał,oni lubią raczej mało ruszane

Gość gość
w sumie chciałam jeszcze napisać zę praca ta jest zgodna z moimi zainteresowaniami ale chyba z tego zrezygnuje bo jakie to niby zainteresowania miały by być? :D lepiej tego nie pisać, prawda?

Gość gość
prawda,prawda,jakiez ty możesz mieć zainteresowania dziecko drogie,justn biber ijak zrobić dziubek na insta ?

Gość gość
gość dziś daruj sobie takie komentarze :o

Gość gość
gość dziś gość dziś o dzięki, twoje zdanie jest lepsze usmiech.gif tylko nie wiem czy może ono być na samym końcu? czyli: proszę o pozytywne rozpoatrzenie podania i potem to że dołoże wszelkich starań.... ?? xx w CV piszesz konkrety czyli daty, ukończone szkoły, miejsca pracy - od kiedy do kiedy, gdzie na jakim stanowisku, dodatkowe kwalifikacje, kursy, prawo jazdy, hobby i krótko w dwóch zdaniach że dołożysz starań bla bla bla... i prosisz o pozytywne rozpatrzenie. A na końcu całkiem na dole, nie zapomnij tej formułki, że "wyrażasz zgodę na przetwarzanie twoich danych bla bla bla..." bo bez tego ani rusz, taki wymóg marketingowy.

Gość gość
gość dziś nie no cv to już mam napisane ale podanie to na osobnej kartce piszę, i dlatego to pytanie czy to że dołoże starań ma być na końcu czy może wcisnąć gdzieś w środku.

Gość gość
gość dziś gość dziś nie no cv to już mam napisane ale podanie to na osobnej kartce piszę, i dlatego to pytanie czy to że dołoże starań ma być na końcu czy może wcisnąć gdzieś w środku. xx A no podanie to inna sprawa. Dawaj tu cały tekst jaki tam masz i zobaczymy jak to wygląda.

Gość gość
na razie mam tak, ale dopracowuje cały czas :D Prośbę swą motywuję tym, iż posiadam odpowiednie umiejętności i predyspozycje do wykonywania pracy na wyżej wymienionym stanowisku. Ponadto praca ta zgodna jest z moimi zainteresowaniami ???? Jestem osobą uczciwą odpowiedzialną i pracowitą dzięki czemu wszystkie powierzone mi zadania i obowiązki zawsze staram się wypełniać z największą dokładnością i oddaniem. Łatwo nawiązuję dobre i długotrwałe relacje z ludźmi. Bardzo szybko wdrażam się w nowe środowisko, potrafię efektywnie pracować zarówno samodzielnie, jak i w zespole. Moje kilkuletnie doświadczenie w prowadzeniu własnej działaności zaskutkowało tym iż nabyłam i rozwinęłam wiele cennych umięjętności takich jak bardzo dobra organizacja pracy własnej czy dbałość o terminowość wykonywania zadań. Myślę że są to cechy przydatne także w pracy na stanowisku na które aplikuję. Z kolei o***ty przeze mnie staż pozwolił mi na zdobycie wiedzy i kwalifikacji niezbędnych do obsługi administracyjnej. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Zapewniam, że dołożę wszelkich starań aby rzetelnie wykonywać swoją pracę.

Gość gość
dziecinada i pomyje,na miejscu pracodawcy nawet nie doczytałbym do końca,a praca jest zgodna z twoimi zainteresowaniami,tak? czyli interesujesz się sekretariatem i tym podobnymi bzdurami :-D

Gość gość
15:31 :) dobra poczekaj chwilę, zaraz trochę przerobię to po swojemu, a Ty sama zdecydujesz co i jak.

Gość gość
gość dziś chyba pisałam wyżej że z tego zapewne zrezygnuje, to nie jest ostateczna wersja

Gość gość
zrezygnuj z tej pracy i idż na ulic ę

Gość gość
a ty do idź psychiatry :D

Gość gość
Autorko tu moja wersja. "Zwracam się do Państwa z prośbą o przyjęcie mnie do pracy w ...X.... na stanowisko .....X....... Prośbę swą motywuję tym, iż posiadam odpowiednie wykształcenie, umiejętności i predyspozycje do wykonywania pracy na wyżej wymienionym stanowisku. Jestem osobą uczciwą, odpowiedzialną i pracowitą, z największą starannością wykonuję powierzane mi obowiązki. Należę do osób komunikatywnych, bardzo łatwo nawiązuję dobre relacje z ludźmi. Mam nadzieję, że spełniam wszystkie Państwa wymagania i angażując mnie do pracy zyskacie Państwo odpowiedzialnego i sumiennego pracownika. Do podania o pracę dołączam dokumentację, która potwierdza zdobyte przeze mnie wykształcenie oraz kwalifikacje. Mam nadzieję, że moja prośba o przyjęcie do pracy zostanie pozytywnie rozpatrzona. z poważaniem X.X.