Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jechac do szpitala czy jeszcze sie wstrzymac ?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jestem w 15 tygodniu ciazy. Od kilku dni pojawia sie u mnie uciazliwy tępy bol w okolicy lewej pachwiny ale nie jest zlokalizowany w samej pachwinie. Nie jest to raczej bol wiezadla bo ten bol znam bardzo dobrze ( to moja trzecia ciaza ). Ten bol jest inny i jak sie juz pojawi to nie odpuszcza przez dlugi czas. Boli jak chodze, jak siedze ,jak przyginam noge. Nawet jak wezme wiekszy oddech. Czy ktoras z Was miala podobnie. Przyznam ze troche sie martwie ale nie chce tez wyjsc na panikare. Zreszta nie chcialabym tez zeby mnie zostawili na oddziale gdyz w domu mam dwulatka.

Gość gość
W ciąży zawsze lepiej jechać.

Gość gość
Ale jak sobie pomysle o tych krzywych minach lekarzy ze w niedziele przychodze to z gory mi sie odechciewa.

Gość gość
Nikt nie mial podobnych dolegliwosci ?

Gość gość
Rozejscie spojenia lonowego

Gość gość
Ale w lewej pachwinie? I az taki uciazliwy bol? Co prawda juz w pierwszej ciazy nabawilam sie rozejscia ale jak i wtedy tak i w drugiej ciazy objawialo sie bolem kosci nad cewka moczowa.

Gość gość
Skoro trwa to już jakiś czas to idź jutro do przychodni albo prywatnie na wizytę.

Gość gość
Jedz na Izbę Przyjęć - zrobią Ci USG. Najwyżej spędzisz 3 dni na obserwacji, poleżysz, odpoczniesz. A jak cos nie tak - zareagują.

Gość gość
Wazniejsza jest dla Ciebie mina lekarza na dyzurze w niedziele czy zdrowie dziecka? Czasami trzeba zagrysc zeby i nie patrzec na sentymenty.

Gość gość
w ciąży dmucha się na zimne, masz prawo się bać! ja jeździłam dwa razy na sor ginekologiczny w ciąży, bo miałam plamienia, choć byłam wcześniej uprzedzona przez lekarza prowadzącego, że mam polipa i on może nawet mocno krwawic, ale mimo to każde nawet mini plamienie w ciąży należy sprawdzić w szpitalu!

Gość gość
Ja jezdzilam pare razy. Pierwszy raz czulam slabo ruchy to juz bylo jakos w 7 mcu wczesniej chyba w 15 tc czulam takie dziwne sciskanie w brzuchu i jeszcze chyba ze dwa razy bylam z bolem podbrzusza. Nigdy ale to nigdy nie robili dziwnych min zawsze sprawdzali i jechalam do domu. Raz tez bylam jak uderzylam sie drzwiami w brzuch przypadkiem. Zrobili ktg i po krzyku. Ja tam bym pojechala. Nic nie tracisz a zyskasz spokoj a to w ciazy wazne. Oni tam od tego siedza