Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem ladna o 5 lat sama

Polecane posty

Gość gość

Co jesr ze mna nie tak . Jestem ladna i juz dlugo samotna . Spotykalam sie z wieloma facetami ale na dluzsza powazna znajomosc nie mialam ci liczyc bo jak tylko sie azngazowalam to mnie gasili tekstem typu kolezanko. Jestem gotowa na malzenstwo i rodzine ale zaden facet nie mysli o mnie powaznie . To przykre

Gość gośćPanek
Cos o tym wiem- dobra praca, wlasne M, dban o siebie, itp itd- Na brak zainteresowania nie narzekam ale jesli chodzi o zwiazek to jakoś poukladac sobie nie moge

Gość gość
Bo jesteś wredną s\u\k\ą, widzisz uroda to nie wszystko

Gość gośćPanek
Być może to my już nie potrafimy byc z kimś;)

Gość gość
Dawalam szanse nawet facetom ktorzy mi sie nie podobali i mimo wszystko i tak mnie olewali po kilku spotkaniach

Gość gośćPanek
I vice wersa skoro masz z tym problem- I jestem facetem hehe

Gość gość
Ta ładna jakbyś była to byś nie była sama nie znam ani jednen ładnej wolnej kobiety.

Gość gość
No ludzie, lepszej okazji nie bedzie, wymiencie sie adresami i popiszcie.

Gość gość
Kolejna która myśli że jest ładna

Gość gość
No i znowu jad sie saczy,bo autorka osmielila sie napisac,ze jest ladna :Oj ludzie...

Gość gość
Nie pokaze tutaj twarzy ale taka jeat prawda . Duzo fajnych facetow do mnie pisze na fb . Ale tylko po jedno . Udaja ze do kina czy cos a potem tylko by zaciagneli do wyra a jak nie dam to i tak jestem urwa dla nich

Gość gośćPanek
Do kogos kto napisal ze jest ladna to sama nie bedzie- Bzdura totalna, mija ex byla mega sliczna- obracaly sie za nia nawet kobiety, a zycie z nia to byla katorga- ciagla psychoza, sprawdzanie mnie brak zaufania- charakter paskudny wiec uroda to nie wszystko

Gość gość
Tak jestem ladna suka to chya to!

Gość gość
gość dziś Tak jestem ladna suka to chya to! x Przestan sie podszywac pod autorke,z tego co na razie widac to ty jestes wredna suka ;)

Gość gośćPanek
Tutaj na forum to raczej nikogo nie poznasz- ja wchodze tu poczytac bzdury w pracy z nudów( pisze pierwszy raz w zyciu ) Odp bo zobaczylem ze mam podobny problem- na brak kobiet do wyra nie narzekam- Ale znaleźć kogos do stworzenia czegos normalnego- to chyba niemożliwe w tych czasach, kazdy chce kochac i byc kochanym ( czuc sie jak nastolatek hehe ) Ja juz przywyklem do kochanek, do tego ze normalność mnie nie dotyczy;)))

Gość dobra zmiana
oczywiście że łądne też są same znam dwa przypadki obejmujace dwie znacnzie pokazne grupy jedna jest wredna i jak sadze wiekszosc sie tu kwalifikuej a druga ktos okreslil terminem zimna i wszyscy uwazaja ze to doskonale do niej pasuje jest jeszcze trzecia grupa durne, wiec spokojnie mozna byc ladna i nikogo nie moc znalezc. oczywiscie chcac znalezc bo sa jeszcze ludzie ktorzy nie szukaja na sile i nie wystawiaja sie gdzies w necie zeby frajerzy pisali i pozniej wielkie zdziwienie ze chca do wyrka.

Gość gość
No i co z tego że ładna? Tak jakby uroda była gwarantem miłości. Śmieszne.

Gość dobra zmiana
gosc panek ma racje na forum dla kobiet siedza tylko zakompleksieni debile dowalajacy kobietom, glupki ktorzy na meskim by nie blyszczeli, bawidamki i pedaly to sprawdozne info poparte wieloletnimi badaniami :classic_cool:

Gość dobra zmiana
ona przeciez nei szuka milosci tylko meza. ma prace wlasne m kolezanki zapawne maja facetow to i ona chce zyc jak inne :D w szukaniu frajera uroda jest bardzo wazna :classic_cool:

Gość gośćPanek
A ja myślę ( wiem nie zaczyna sie zdania od A ) Ze mamy teraz jakis kryzys milosci, rodziny itp-Patrzac po rodzinie czy zbajomych nie widze mega szczesliwych par- teraz to taka transakcja, on ma spoko prace i jest poukladany, ona ladna i calkiem spoko- Nie ma ognia nie ma miłości ktora gory przenosi, Mam taki przyklad w rodzinie- ciocia 89 wujek ( zmarl w tym roku ) 92 i do smierci zachowywali sie jak nastolatkowie ktorzy pierwszy raz sie zakochali- swoja droga wujek zmarl bo nie chcial cioci zostawic samej w domu ( wypisal sie ze szpitala na zyczenie ) Za kazdym razem jak bylem u nich to az mnie za gardlo chwytalo...A my? My jak mamy problem to Tinder,Fb , balety i po co walczyc? Kiedy zawsze jest alternatywa;/ kochac a co to znaczy? Masz zone, dziewczyne cz kogokolwiek i czujesz ten ogien? Ta pasje, radość? Ludzie o siebie nie dbaja liczy sie ta cala otoczka- milosc powinna byc nie do zlamania- to taka twierdza gdzie bronimy sie razem i niewazne co dzieje sie na swiecie- mamy siebie;) Poeta nie jestem ale widze co sie teraz dzieje i doslownie mnie trafia!

Gość gość
To tak jak moi dziadkowie. Każdy by tak chciał kochać i być kochanym.

Gość gość
Może poczytaj na stronkach pokroju menshealth.pl czego faceci oczekują od kobiet twojego typu, mi czasami to pomaga

Gość gość
Nie jesteś ładna bo jakbyś była to miałabyś faceta

Gość gość
Panna myśli, że jak facec***isza do niej na fejsa to znaczy, że jest ładna

Gość gość
Niektórzy po prostu są ładni. Wolisz gdy ktoś jest fałszywie skromny? Jesteś popieprzony i masz kompleks związany z kobietami bo powtarzasz to samo.

Gość gość
Narcyz

Gość gość
17:22 A kim jest ten Piotr? Objawionym prorokiem że wie na pewno co chcą faceci albo kobiety? Przeżył wszystko i był z każdą że pozwala sobie na te pewność?

Gość gość
Po prostu każda przecietniara myśli, że jest ładna

Gość gość
To wy macie spaczone poczcie tego która jest ładna. Marzycie o modelkach sami nie mając nic z przystojniaka.