Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

single, jak spedzacie niedziele?

Polecane posty

Gość gość

co porabiacie

Gość gość
zawsze chodzę w niedziele rano na fitness- 2 godziny, potem śniadanie w ulubionej kawiarni. Zwyczajowo rozmawiam też przez co najmniej pół godziny z moim kumplem, który mieszka w innym mieście. I jeśli nie ma nic ciekawego w kinie, albo nie umówię sie z kimś ze znajomych to reszta dnia jest na odpoczynek z książką, jakieś maseczki na twarz i włosy, zrobienie paznokci itp. Z prac domowych tylko jakiś późny obiad. Jak jest ładna pogoda to lubię też chodzić do parku karmić wiewiórki.

Gość gość
a nudzisz sie czasem ?

Gość gość
kazdy się czasem nudzi i to normalne. Nie można zyć w ciągłym pędzie od atrakcji do atrakcji. Czasem nie robię nic- chodze w pizamie do południa, bo tego chce mój organizm- zwykle wtedy, gdy miałam dużo wrażen i obowiązków w pracy. Nawet w związku z kimś można się nudzić i nie mieć ani pomysłu, ani ochoty na nic.

Gość gość
gość dziś powiedziala to nieudaczniczka ktora mieszka u rodziców buahahhahahaha

Gość gość
No tak i taka nawet nie chce przegrywa z milionami mającego kilometrowy apartament:P

Gość gość
Lepiej miec wlasny apartament niz mieszkac z rodzicami nieudaczniczko:D

Gość gość
ucze się zaocznie wiec średnio co drugi weekend z życia wyjęty, ale jak mam wolne to niedziele spędzam albo na działce, albo robie sobie autem wycieczkę poza miasto, czasem jakieś zakupy, a czasem jak mi się nie chce to leże wentylem do góry i ubolewam nad swoją żałosną egzystencją.

Gość gość
Płacze w poduszke

Gość gość
17.50 Akurat od jakichś 10 lat mam własne 3-pokojowe mieszkanie na strzeżonym osiedlu. Bez kredytu my sweet.

Gość gość
Bez kredytu czyli od starych, haha, kolejna szmata nieudacznica co dostala na gotowe :D

Gość gość
ojej, myslisz, ze każdy tak ma jak ty, że musi powrzucać wyzwiska zeby sie leczyć z kompleksów. No niestety, akurat nie potrzebuję pieniędzy od rodziców. Na studiach wyjechałam do Frankfurtu na staż i wiele lat pracowałam tam w bankowości. Na tyle dobrze , że w Niemczech firma wynajmowała mi mieszkanie i praktycznie przez 8 lat 10 lat spokojnie mogłam odkładać prawie całą pensję. A i teraz po powrocie do kraju zarabiam tyle , ze mi wystarczy, a i rodzicom moge pomóc. Pozdrawiam serdecznie