Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koszmarne brwi

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy wy też malujecie sobie takie karykaturalne, grubo czarne brwi? Masakra :o Dlaczego kobiety sobie to robią? W ogóle jak można sobie wygolić brwi i namalować... wyglądają jak przyklejone do czoła.

Gość gość
ja mam koszmarne brwi. czylislabo mi rosna. nie robie sobie u kosmetyczki. teraz zapuszczam i juz nic nie bede z nimi robic.

Gość gość
Nie. Ja mam nieskromnie pisząc piękne naturalnie czarne brwi. Jedyne czego żałuję to, że je kiedyś skubalam i dziś ni są już tak gęste, nawet gdy próbuje je "zapuścić".

Gość gość
Tak robie. Pozdrawiam.

Gość gość
Kobiety często nie zdaja sobie sprawy, ze grube brwi pasuja tylko do bardzo ciemnych i z duzym makijazem oczu, czyli na wieczor glownie. Najgorzej, jesli rzesy sa bardziej mdle niz brwi. Potwornie postarza i nadaje wyglad "spod latarni"

Gość gość
dzien 1 vlogmas: zakupy dzien 2 : zakupy dzien 3 : ??? (obstawiam zakupy i suszi)

Gość gość
Ja mam strasznie jasne brwi w stosunku do naturalnych włosów :/ więc je tylko trochę pociemniam cieniem... Ale nie wyrywam do zera i nie maluję na nowo.

Gość gość
Lepsze grube niż cienkie, grube brwi optycznie pomniejszaja nos, a nikt teraz nie goli aby pomalować lecz modne są grube ale z własnych włosków i dopieszczone pomada