Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzeństwo

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest gdzie indziej w mieszanych rorodzeństwach, chlopak - dziewczyna z nagoscią. Mam mlodszą siostrę o 5 lat. Ją ona teraz 16 lat. a zawsze byłem mało wstydliwy. Nieraz zdarza się ze widzi mnie ona nago. Ja ją od jakiegoś czasu co najwyżej w bieliźnie.

Gość gość
Nagość w rodzinie nie powinna być problemem skoro idzie dziewczyna do obcego faceta ginekologa i rozkłada nogi pokazując cipkę!

Gość gość
Z tego co się orientuje to siorka jeszcze nie była u gina. interesuje mnie tylko jak to jet w innych rodzeństwach.

Gość gość
mnie tez siostra nago widziala nie raz ja ja tez , nie wstydzimy sie tego bo po co ? oboje mamy swoje pokoje na pietrze domu i wspolna lazienke i zdarza sie ze tam nago widzimy sie

Gość gość
podobna sytuacja jak u autora. Brat 4 lata młodszy. Ja jego widze gołego prawie co dzień. On mnie czasem.

Gość gość
gość dziś ile lat ma brat ? specjalnie pokazuje sie nago Tobie ?

Gość gość
17 lat. Trudno powiedzieć czy specjalnie, ale nie ma wstydu. Sytuacja z wczoraj. On się kapie. Ja pukam i mówię by się pospieszył, bo potrzebna mi suszarka do włosów. Otwiera mi drzwi nago i podaje suszarkę. Teraz latem namawiał mnie na opalanie nago. Byliśmy sami. Skończyło się na tym że ja w kostiumie on nago. Po jakimś czasie zdjęłam górę.

Gość gość
Mam 21. W domu nieraz widuje mnie w samych majtkach. (bez to naprawdę rzadko) to wtedy na działce nic się nie stało. Często widuję go ze stojącym.

Gość gość
gość dziś może brat jest napalony na Ciebie ?

Gość gość
Tego nie wiem na pewno, ale raczej nie.

Gość gość
gość dziś dużego ma ?

Gość gość
gość dziś Mnie się wydaje ze brat ma ochote na Ciebie , u nas tak było

Gość gość
Normalnego. Nie mierzyłam :p Na oko z 14 - 15 cm w zwisie z 7

Gość gość
gość dziś Tzn co było?

Gość gość
gość dziś brat napalal sie na mnie

Gość gość
gość dziś to jak na 17 latka dosc duzy penis :)

Gość gość
Doszło do czegoś?

Gość gość
gość dziś tak

Gość gość
gość dziś W jaki wieku jesteście?

Gość gość
ja 23 , brat 18

Gość gość
Jak to się zaczęło?

Gość gość
od wspolnej nagosci

Gość gość
Ja z bratem jesteśmy blizniakami i długo mieliśmy wspólny pokój więc często widziałam go nago ze stojącym fiutkiem A on mnie. Teraz mamy po 19lat i osobne pokoje ale i tak przy sobie chodzimy nago i kapiemy się przy sobie. Wiemy o sobie wszystko. Wiem ze brat lubi wachac majtki moje i mamy takie 1no dniowe . Najlepiej gdy mamy z mamą uplawy i zapach jest intensywny wtedy daje mu swoją muszelke żeby ja dotykal i wachal a ja lubię patrzeć jak mu rośnie. Ja mam jego zdjęcia telefonie jak jest nagi ze stojacym fiutkiem A on mojej cipki z bardzo bliską . Lubię jak bawi się moja cipka pozwalam mu żeby włożył mi coś do cipki i lubię jego fiuta I widok jak się spuszcza. Mam chęć żeby wziąć mu do buzi jeszcze tego nie robiłam a chce spróbować I najpierw wolę spróbować z nim. On mi lize to czemu ja mam nie spróbować.

Gość gość
Ja z bratem jesteśmy blizniakami i długo mieliśmy wspólny pokój więc często widziałam go nago ze stojącym fiutkiem A on mnie. Teraz mamy po 19lat i osobne pokoje ale i tak przy sobie chodzimy nago i kapiemy się przy sobie. Wiemy o sobie wszystko. Wiem ze brat lubi wachac majtki moje i mamy takie 1no dniowe . Najlepiej gdy mamy z mamą uplawy i zapach jest intensywny wtedy daje mu swoją muszelke żeby ja dotykal i wachal a ja lubię patrzeć jak mu rośnie. Ja mam jego zdjęcia telefonie jak jest nagi ze stojacym fiutkiem A on mojej cipki z bardzo bliską . Lubię jak bawi się moja cipka pozwalam mu żeby włożył mi coś do cipki i lubię jego fiuta I widok jak się spuszcza. Mam chęć żeby wziąć mu do buzi jeszcze tego nie robiłam a chce spróbować I najpierw wolę spróbować z nim. On mi lize to czemu ja mam nie spróbować.