Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie moge przebolec ze moj chlopak mial dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

On czasami lubi skłamać, ale wiem że na pewno miał ich kilka, dwie zaszły w ciąże ale to były romanse, plus dwa dłuzsze zwiazki /roczne/ jeden krotszy, przy czym przyznaje ze zakochal sie tylko raz - i nie dziwie sie bo dziewczyna jest bardzo ladna, wrecz piekna i przy tym naturalna, zaradna, fajna itd. Nie wiem czemu ale czuje obrzydzenie i odechciewa mi sie wszystkiego,nie czuje sie wyjatkowa przez to. Sama mialam chlopaka ale to bylo dawno temu i bylam powsciagliwa ,nie dlatego,ze jestem kloda ale nie czulam nic wielkiego do niego a zawsze bylam zdania ze dopiero z miloscia zycia bede robic wszystko i nic. ;) Boli mnie to.Jak sobie pomoc?Nie chce go zostawic bo to chlopak ktory jest do rany przyloz,okazuje mi mnostwo zainteresowania,szacunku ale przez to nie moge sie zaangazowac w 100%,specjalnie flirtuje z innymi i przez to sa klotnie, nie odzywamy sie juz od tygodnia..

Gość gość
hahahaha do rany przyłóż a 2 zapłodnił i zostawił hahahah to sie usmiałam hahahah

Gość gość89
Spróbuj porozmawiać z nim na spokojnie o tym co czujesz, jaki masz problem.

Gość gość
Nie zostawił,obydwie poroniły. Jedna byla męzatką i usunęła, a druga miala problemy z zajsciem od zawsze i jak sie przypadkiem udalo to byla szczesliwa,mieli wychowywac to dziecko. Ale chyba w 3 miesiacu poronila.

Gość gość
Ale co mi to da, ta rozmowa, czasu nie cofniemy.

Gość gość89
Masz 3 wyjscia. Rozmowa, rozstanie ale życie ze świadomością jego przeszłości.

Gość gość
Za dużo kompleksów dziewczyno.

Gość gość
Dziwnie piszesz, ze nie czujesz sie wyjątkowa przy nim. Nie daje Ci tego odczuć ? Nie stara sie o Ciebie ? Nigdy nie będzie tak, ze wszystko co pierwsze przeżyjecie razem. Musielibyście urodzić sie w tym samym otoczeniu, razem wychowywać, razem dorastać bez obecności innych ludzi bo jak to w życiu bywa mamy różne doświadczenia z różnymi ludźmi. Pomysł a gdyby Twój chłopak miał pretensje do Ciebie, ze nie jest tym pierwszym, który trzymał Cię za rękę lub pierwszym który całował , ze nie jest tym pierwszym do którego zabiło Twoje serce lub nie był pierwszym o którym snilaś. Człowiek składa sie z różnych doświadczeń i tego nie zmienisz, możesz to zaakceptować lub zerwać z nim i znaleźć chłopaka na takim samym etapie doświadczeń.

Gość gość
Jestes nienormalna. Kazda kobieta cieszylaby sie, ze ma tak doswiadczonego mezczyzne u boku. Pamietaj im wiecej mial mezczyzna kobiet tym bardziej wartosciowy!

Gość gość
Nie każda kobieta będzie sie cieszyć z posiadania roochacza. Chłopak autorki chyba roochaczem nie jest, ma jakąś tam przeszłość i tyle. Nienormalni to są tacy jak ty gościu wyżej, wy kobietę za jeden związek jesteście w stanie ukamienować a sami wkładacie hoooja gdzie sie da i roznosicie choroby.

Gość gość
Masz prawo wybrać, ja np postanowiłem sobie taki warunek zwiąże się z kobietą dla któej bedze 1 szy (ona dla mnie też), trwało bardzo długo i nie mogłem takiej znaleźć, aż po ok 2 latach poszukiwań już miałem zmienić zdanie i po prostu zmienić poglądy, ale poczekałem jeszcze troche az k końcu poznałem wspaniałą kobietę. JEsteśmy dla siebie 1szymi. I jest naprawdę cudownie. Więc polecam po prostu poczekać. Ale żeby to się udało trzeba poznawać szalenie dużo ludzi i często się z kimś umawiać

Gość gość
Jesteście dla siebie pierwszymi, ale jak się rozstaniecie, to już nie będziecie pierwszymi dla następnego partnera. I ktoś cię ćwoku skreśli tylko dlatego, że "nie jesteś pierwszy". To takie głupie że aż strach, kompleksy na kilometr.

Gość gość
wiec decyzja o seksie powinna byc przemyslana.czlowieka trzeba sprawdzic na wiele sposobow i wiele z nia przezyc.ludzie traktuja to jak potrzebe fizjologiczna a nie akt zjednoczenia kochankow.;) ludzie po prostu sie nie szanuja ale rozumieja to inaczej,bo kto by chcial dopuscic do swiadomosci fakt ze jest smieciem.

Gość gość
Seks demonizują tylko różnej maści prawiczki-koniobijcy i cnotki-kłody-niewydymki. Normalni ludzie się nim cieszą i nie wymyślają bredni.

Gość gość
Zaszły w ciążę i co dalej?

Gość gość
Nie kompleksy słabsza genetycznie tylko normalny odr****mężczyzny

Gość gość
Może mi też dogodzi, nie martw się po wszystkim ci go oddam.