Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kręcenie się w kółko

Polecane posty

Gość gość

Witam. Moja 22-dwu miesięczna córka kręci się w koło. Czasami przy tym wydaje dźwięki tzn tak mruczy ale nie zawsze. Czy to normalne?

Gość gość
Dodam jeszcze ze innych niepokojących objawów nie zauważyłam. Moja córka zapytana gdzie jest dana cześć ciała potrafi ja pokazać. Jak ja zapytam jak wola krówka to powie muu itd. Mówi mama, tata, ciocia, sieci się ( świeci się) , nie ma, chodź, nie, kici, popać ( popatrz), pki ( ząbki) , chau ( pies), pić, nie muszę, wykonuje polecenia jak ma na to ochotę. Często pobawi się zabawkami i zaraz nimi rzuca. Lubi książeczki, ciągnie ja do dzieci. Jedyne co mnie zaniepokoiło to to bieganie w koło, a i jeszcze często np przy oglądaniu piosenek często się spina tzn zaciska pięści i napina ręce. Czy to kręcenie i napinanie się jest normalne? bardzo proszę o odpowiedzi

Gość gość
Mój syn ma 2.5 roku I też często kręci się w kolko- ma z tego super zabawę, choć ja jestem temu przeciwna

Gość gość
Proszę jeszcze o jakieś odpowiedzi

Gość gość
Mój ma 3 lata. Tańczy kręcąc się i mówi że lubi, jak mu się w głowie kręci

Gość gość
ja pamietam ta "zabawe" z dziecinstwa, uwielbialam krecic sie w kółko az głowa sie zakreci :) pamietam ze rodzice nie pozwalali tak robic :D chyba wiele dzieci tak ma

Gość gość
Moja 2latka też tak ma jak słyszy muzyke.